Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις για το μέλλον του Εμπαπέ

Αποκαλύψεις για το μέλλον του Εμπαπέ

O Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει τις εικασίες για το μέλλον του στην ομάδα της Ligue 1 να επηρεάσουν τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

O Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει τις εικασίες για το μέλλον του στην ομάδα της Ligue 1 να επηρεάσουν τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα φέτος, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είπε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν 2023-24, όταν θα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Τα ερωτήματα για το μέλλον μου δεν είναι κάτι που με βαραίνει. Στο γήπεδο, δεν το σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι απλώς να παίξω, να είμαι αποτελεσματικός και να κερδίζω τίτλους», είπε ο Μπαπέ στους δημοσιογράφους ενόψει του προκριματικού αγώνα για το Euro 2024, της Γαλλίας εναντίον του Γιβραλτάρ.

«Πάντα το έκανα αυτό. Πάντα είχα πολλά να ασχοληθώ εκτός γηπέδου και αυτό δεν με εμπόδισε να πετύχω αυτό που έχω. Όταν είμαι έξω στο γήπεδο, δεν με απασχολούν αυτά που γίνονται και λέγονται εκτός. Ξεκίνησα αυτή τη σεζόν με την επιθυμία να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρό μου και να μην σκέφτομαι πράγματα έξω ή να φέρνω πράγματα από έξω, να μολύνω το ποδόσφαιρό μου, οπότε το πιο σημαντικό πράγμα για μένα σήμερα είναι να παίζω».

Ο Εμπαπέ απέρριψε επίσης κάθε συζήτηση για ρήξη μεταξύ του ίδιου και του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε. Ο 24χρονος επικρίθηκε από τον Ισπανό προπονητή μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ρεμς την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι σημείωσε και τα τρία γκολ στον αγώνα πρωταθλήματος. Ερωτηθείς για την κριτική, είπε:

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Λουίς Ενρίκε. Αλλά το πήρα πολύ καλά και, όπως είπα, είναι μεγάλος προπονητής. Το ξέρω έχει πολλά να μου προσφέρει, πολλά να μου διδάξει. Είμαι ένας παίκτης που είναι πολύ απαιτητικός με τον εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ξέρω ότι θα με ανεβάσει πολύ ψηλά. Δεν χρειάζομαι απαραίτητα ο προπονητής να λέει κάθε μέρα ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο για να παίξω καλά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024