Πολυτεχνείο: Ο γνωστός σκύλος – διαδηλωτής στην Αθήνα συμμετείχε στην πορεία με μήνυμα για την Παλαιστίνη
Ο πιο γλυκός διαδηλωτής της χώρας βρέθηκε σήμερα στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα και το πλακάτ που κρατούσε στα δόντια του έγραφε: «Ελεύθερη Παλαιστίνη - Ελεύθερη Ανθρωπότητα».
Για όσους έχουν κατέβει έστω και σε μία πορεία στην Αθήνα, ο συγκεκριμένος σκυλάκος είναι γνωστός για την παρουσία του στις διαδηλώσεις μαζί με τον άνθρωπο που τον φροντίζει.
Σήμερα βρέθηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα και το πλακάτ που κρατούσε στα δόντια του έγραφε: «Ελεύθερη Παλαιστίνη – Ελεύθερη Ανθρωπότητα».
Ο χνουδωτός διαδηλωτής δεν μπορούσε να λείπει από την πορεία του Πολυτεχνείου
Υπενθυμίζεται ότι στη σημερινή πορεία για τα 50 χρόνια από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν έντονο το παλαιστινιακό στοιχείο με αφορμή τους βομβαρδισμούς τους Ισραήλ. Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε και από το Quds News Network, δίκτυο που σχετίζεται με τη Χαμάς.
Spotted in the pro-#Palestine rally in #Athens today. pic.twitter.com/M3ZThaJDzJ
— Quds News Network (@QudsNen) November 17, 2023
Η ηθική συμπαράσταση στην Παλαιστίνη είχε την τιμητική της σήμερα
Η συμπαράσταση των διαδηλωτών του Πολυτεχνείου για την Παλαιστίνη ήταν έκδηλη στα συνθήματα και στις εκατοντάδες σημαίες των διαδηλωτών.
Λογικό καθώς ήταν η πορεία συνέχισε μέχρι και την πρεσβεία του Ισραήλ με σκοπό την διαμαρτυρία για τους αιματηρούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας.
Οι σημαίες της Παλαιστίνης, όμων των μεγεθών, δεν μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια ημέρα.
Σε όλες τις πορείες μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου με πιο εμφανείς αυτές στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τα Τρίκαλα, τα συνθήματα και οι σημαίες της Παλαιστίνης είχαν την τιμητική τους.
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
