Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στη Γάζα: Η Συρία κατέρριψε ισραηλινούς πυραύλους κοντά στη Δαμασκό

Πόλεμος στη Γάζα: Η Συρία κατέρριψε ισραηλινούς πυραύλους κοντά στη Δαμασκό

Στις 8 Νοεμβρίου, η Συρία ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ διεξήγαγε αεροπορική επίθεση με στόχο στρατιωτικές τοποθεσίες στη νότια Συρία

Η Συρία κατέρριψε ισραηλινούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τα Υψώματα του Γκολάν, στο Ισραήλ, προς την περιοχή της πρωτεύουσας Δαμασκού τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όπως ανακοίνωσε ο συριακός στρατός.

Οι περισσότεροι από τους ισραηλινούς πυραύλους αναχαιτίστηκαν αλλά ορισμένοι προκάλεσαν υλικές ζημιές, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι μια οργάνωση στη Συρία εκτόξευσε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έπληξε ένα σχολείο στη νότια ισραηλινή πόλη Εϊλάτ και ότι χτύπησε την ομάδα σε απάντηση.

Υπήρξε μια σειρά επιθέσεων στην περιοχή από τις 7 Οκτωβρίου, όταν οι μαχητές της Χαμάς επιτέθηκαν στο Ισραήλ και το Ισραήλ ανταπέδωσε

Στις 8 Νοεμβρίου, η Συρία ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ διεξήγαγε αεροπορική επίθεση με στόχο στρατιωτικές τοποθεσίες στη νότια Συρία, καθώς η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ οδήγησε σε αύξηση των αλλεπάλληλων επιθέσεων.

Σίγουρη για τη νίκη η Χαμάς

Ο επικεφαλής της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια δήλωσε ότι είναι βέβαιος για την ικανότητα των Παλαιστινίων να αντέξουν την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα και να βγουν νικητές από τον πόλεμο.

Πρόσθεσε ότι μετά από εβδομάδες πολέμου και παρά τις «βάρβαρες» ισραηλινές επιθέσεις εναντίον αμάχων, ο παλαιστινιακός λαός απέτρεψε τα σχέδια του Ισραήλ.

Ο Ντάνιελ Χαγκάρι, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, σημείωσε ότι 373 είναι οι νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες από τις 7 Οκτωβρίου και μετά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024