Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πογέτ για Κωνσταντέλια: «Τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει»

Πογέτ για Κωνσταντέλια: «Τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τη νίκη της Εθνικής επί της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Κωσταντέλια.

Για την παρουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια στην φιλική επικράτηση επί της Νέας Ζηλανδίας μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο άσος του ΠΑΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Εθνικής και μάλιστα κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του γκολ με το εθνόσημο.

Οσον αφορά στην εμφάνιση της γαλανόλευκης, ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε ότι ήταν δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό για να το παίξεις. Και ο αγωνιστικός χώρος και το άδειο γήπεδο. Πολύ δύσκολες οι συνθήκες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για το φιλικό: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό για να το παίξεις. Και ο αγωνιστικός χώρος και το άδειο γήπεδο. Πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Και οι παίκτες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη Γαλλία. Κρατάμε τη νίκη, το κλίμα της ομάδας και την 50ή συμμετοχή του Τζαβέλλα. Δεν θα ήθελα να αναλύσω τέτοιο ματς. Έχω υπάρξει παίκτης και ξέρω πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι».

Για τον Κωνσταντέλια και τη συνεργασία με Τσιμίκα: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Τα παιχνίδια του Μαρτίου θα είναι χωρίς τον Τζαβέλλα. Τώρα ξέρουμε περισσότερα για το τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024