Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο μπλοκ των φοιτητών του ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου, αλλού από τον Κασσελάκη

Στο μπλοκ των φοιτητών του ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου, αλλού από τον Κασσελάκη

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε με δικό του μπλοκ στην πορεία, Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης επέλεξαν το μπλοκ της φοιτητικής παράταξης της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Στο μπλοκ του Δικτύου – Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών, της παράταξης δηλαδή της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα πανεπιστήμια, συμμετείχαν σήμερα στην πορεία για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχε με δικό του μπλοκ στην πορεία, όπου βρέθηκε για λίγο ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης και στη συνέχεια αποχώρησε πριν ξεκινήσει η διαδήλωση, τα δύο στελέχη των 6+6 επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικό πανό.

«Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι μια στιγμή πριν τη λυτρωτική αυγή»

Η Έφη Αχτσιόγλου ανήρτησε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες:

«Στον δρόμο του Νοέμβρη», λέει ο Χαρίτσης

Ο Αλέξης Χαρίτσης από την πλευρά του ανήρτησε φωτογραφίες στο Facebook από το ίδιο μπλοκ, τονίζοντας πως «η ρωγμή του ιστορικού χρόνου που εκπροσωπεί το Πολυτεχνείο είναι παντοτινή».

«Μισός αιώνας από την ηρωική εξέγερση. Για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. Η ρωγμή του ιστορικού χρόνου που εκπροσωπεί το Πολυτεχνείο είναι παντοτινή. Γιατί μας θυμίζει ότι τα αυταρχικά καθεστώτα ανατρέπονται, ότι η δύναμη δεν βρίσκεται στην ισχύ των λίγων, αλλά στις επιθυμίες των πολλών, ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι μια στιγμή πριν τη λυτρωτική αυγή. Προχωράμε. Σταθερά στα ίδια βήματα. Στο δρόμο του Νοέμβρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον δρόμο και η «Ομπρέλα»

Σημειώνεται ότι στην πορεία για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου συμμετείχε και τρίτο μπλοκ από μέλη της «Ομπρέλας». Έφεραν ένα πανό που ανέγραψε «Διέξοδος Αριστερά», όπως τιτλοφορούνταν το κείμενο των 1.300 μελών που είχε δοθεί στη δημοσιότητα λίγο πριν της αποχώρησης της αριστερής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του έκανε ανάρτηση το βράδυ στο Instagram για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

«50 χρόνια Πολυτεχνείο. Η διεκδίκηση «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» ακόμα υπάρχει μέσα στην κοινωνία μας αναπάντητη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024