Σλούκας: «Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια σκληρή ομάδα»
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζαλγκίρις και στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι Πράσινοι.
Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε 29 λεπτά στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις και πέτυχε 16 πόντους με 3 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το ματς αν και έχασε μία κρίσιμη βολή στο φινάλε.
Ο διεθνής γκαρντ στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι Πράσινοι στις κρίσιμες φάσεις
Μιλώντας στη NOVA μετά το ματς, ο αρχηγός των «πράσινων» στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του αλλά και στην άμυνα.
Όσα είπε ο Σλούκας:
«Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Δεν παίξαμε καλά και ειδικά στην αρχή, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των νικών και την Παρασκευή. Στην κρίσιμη στιγμή μίλησε η άμυνά μας».
Μακσβίτις: «Και οι δύο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν, χάσαμε δύο σημαντικές κατοχές στο τέλος»
Από την πλευρά του ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Kάζις Μακσβίτις, τόνισε ότι και οι δύο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν το αποψινό παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η λιθουανική ομάδα.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν, αλλά μία κερδίζει. Κάναμε συνολικά 23 λάθη, αριθμός που είναι πολύ μεγάλος για ένα τέτοιο ματς εκτός έδρας.Κάναμε λάθος και στο τέλος, χάσαμε δύο σημαντικές κατοχές. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι μπορούσαν, προσπάθησαν, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Λιθουανός τεχνικός.
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442