Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το K2B της Κωτσόβολος μας εμπνέει να ενδυναμώσουμε τις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου με «όχημα» την τεχνολογία

Το K2B της Κωτσόβολος μας εμπνέει να ενδυναμώσουμε τις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου με «όχημα» την τεχνολογία

H εξειδικευμένη B2B ομάδα της Κωτσόβολος θα βρίσκεται στην έκθεση XENIA, για να παρουσιάσει ό,τι μας κάνει καλύτερους επαγγελματίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τεχνολογία έχει αναδιαμορφώσει σημαντικά την εγχώρια τουριστική βιομηχανία, βελτιώνοντας την εμπειρία των ταξιδιωτών, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου και τους τουρισμού εν γένει, να προσφέρουν στους επισκέπτες μία πιο άνετη, σύγχρονη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

Η απλοποιημένη διαδικασία check in-out, τα smart καταλύματα που προσφέρουν μία απόλυτα εξατομικευμένη και sustainable διαμονή, η χρήση ψηφιακών κλειδιών και αυτοματισμών, εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας και AI τεχνολογίας, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν πως ο ξενοδοχειακό κλάδος στην Ελλάδα διανύει μία εποχή τεχνολογικής υπεροχής και καινοτομίας, μία εποχή που ενδυναμώνει τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η έκθεση XΕΝΙΑ 2023 στο Metropolitan Expo, δηλαδή το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για εκθέτες και επιχειρήσεις, για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα μας, αποτελεί για μία ακόμη χρονιά ένα ετήσιο ραντεβού που αξίζει την προσοχή μας.

Στην έκθεση ΧΕΝΙΑ, θα βρίσκεται και η Κωτσόβολος, ο «νούμερο ένα» technology provider, που μέσω των προηγμένων, σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει στις τουριστικές επιχειρήσεις, βοηθά στην ενδυνάμωση και την εξέλιξή τους.

Προηγμένες λύσεις που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου

Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν ήδη στραφεί στην τεχνολογία με σκοπό να αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν αλλά και τον τρόπο λειτουργίας τους, αποδεικνύουν πως η υψηλή τεχνογνωσία είναι τις περισσότερες φορές η λύση που μας βοηθά να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα και πιο εύκολα. Και αυτό είναι κάτι που η εξιδεικευμένη ομάδα συμβούλων Κ2Β της Κωτσόβολος το γνωρίζει καλά, οπότε δημιουργεί προτάσεις που εμπνέουν τις επιχειρήσεις, τις παρακινούν να γίνουν καλύτερες μέσω της τεχνολογίας.

Πιο αναλυτικά, προσφέρει καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να παρουσιάσει μία επιχείρηση του ξενοδοχειακού κλάδου, επιδιώκοντας να την ενδυναμώσει, να την κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστική. Για παράδειγμα, με το «SOUND 2 IMPRESS» προσφέρει μία «έξυπνη» λύση διαχείρισης της μουσικής για επαγγελματικούς χώρους, χωρίς υποχρέωση πληρωμής των πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ παρέχει λύσεις ενέργειας και εξοικονόμησης σε συνδυασμό με υπηρεσίες μελέτης και με μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας.

Για παράδειγμα, υπάρχει το «HOTELTV 2 SERVE» που δημιουργεί ένα πιο προσωποποιημένο περιεχόμενο για τις τηλεοράσεις των δωματίων και το «AIR 2 BREATHE» που διασφαλίζει μία υγιεινή ατμόσφαιρα στους κοινόχρηστους χώρους.

Επιπλέον, υπάρχουν οι digital ετικέτες «E-LABELS 2 INFORM» που βοηθούν στη διαχείριση των πληροφοριών για τα προϊόντα ενός ξενοδοχείου, καθώς και η υπηρεσία σχεδιασμού [LIVING] που αφορά στην εγκατάσταση επίπλων κουζίνας και δωματίου για καταλύματα. Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις σύγχρονες υπηρεσίες του Κ2Β που επαναπροσδιορίζουν την έννοια «hospitality» στη χώρα μας.

Πώς επιτυγχάνει όλα τα παραπάνω; Χάρη σε μία πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας και εξυπηρέτησης, χάρη σε μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων οι οποίοι προσφέρουν μία προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής, καθώς και στους περισσότερους από 100 call agents που είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν άμεσα κάθε συνεργάτη του Κ2Β.

Η έκθεση XENIA θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, ενώ μπορούμε να επισκεφθούμε το σύγχρονο περίπτερο της ομάδας Κ2Β της Κωτσόβολος στη θέση Hall 01 – B02-C01. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που μας προσφέρει για την ενδυνάμωση του ξενοδοχείου μας, να ενημερωθούμε σχετικά με τα προγράμματα επιδότησης του κλάδου και με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας Κ2Β να ανακαλύψουμε τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή μας και απαντούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως υπάρχουν 19 Κ2Β Spots σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία είναι στελεχωμένα από μία εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών, ενώ υπάρχει η τηλεφωνική γραμμή 210 28 99 800 και το ηλεκτρονικό κατάστημα b2b.kotsovolos.gr, αποκλειστικά για πελάτες B2B, το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου μας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024