
Όλγα Κεφαλογιάννη: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Alter Ego Media και του ταξιδιωτικού εντύπου και site «Διακοπές» για τη Μαγνησία (Βίντεο)
Η Όλγα Κεφαλογιάννη χαιρετίζει την καμπάνια του Ομίλου Alter Ego και του MEGA, για τη Μαγνησία.
Το ιστορικό ελληνικό ταξιδιωτικό έντυπο και site «Διακοπές» αλλά και όλα τα μέσα του ομίλου της Alter Ego και φυσικά το MEGA στηρίζουν τη Μαγνησία σαν έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.
Για την καμπάνια του Ομίλου Alter Ego μίλησε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την σημαντική πρωτοβουλία που διοργανώνει το MEGA και ο όμιλος Alter Ego Media. Άλλωστε είναι κοινός μας στόχος η ανάκαμψη του τουριστικού ρεύματος της Θεσσαλίας, μετά και την πρόσφατη δοκιμασία, αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης».
Ετοιμη να δεχθεί επισκέπτες
«Η Θεσσαλία είναι πάλι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της από την Ελλάδα, αλλά κι από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι επισκέπτες θα έχουν την εμπειρία του φυσικού, του πολιτιστικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της Θεσσαλίας με τις ομορφιές και την ιδιαιτερότητά του» πρόσθεσε η υπουργός.
- Πλησιάζει το τέλος εποχής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς – Τι λένε στην Αμερική
- Το παράδοξο με τη Χεσμπολάχ: Οι Λιβανέζοι δεν τη στηρίζουν, αλλά δεν θέλουν τον αφοπλισμό της
- ΗΠΑ: Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Τραμπ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά δεν θα λένε «αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα»
- Γιατί να κάνω θερινά μαθήματα;





