Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλγα Κεφαλογιάννη: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Alter Ego Media και του ταξιδιωτικού εντύπου και site «Διακοπές» για τη Μαγνησία (Βίντεο)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Alter Ego Media και του ταξιδιωτικού εντύπου και site «Διακοπές» για τη Μαγνησία (Βίντεο)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη χαιρετίζει την καμπάνια του Ομίλου Alter Ego και του MEGA, για τη Μαγνησία.

Το ιστορικό ελληνικό ταξιδιωτικό έντυπο και site «Διακοπές» αλλά και όλα τα μέσα του ομίλου της Alter Ego και φυσικά το MEGA στηρίζουν τη Μαγνησία σαν έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.

Για την καμπάνια του Ομίλου Alter Ego μίλησε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την σημαντική πρωτοβουλία που διοργανώνει το MEGA και ο όμιλος Alter Ego Media. Άλλωστε είναι κοινός μας στόχος η ανάκαμψη του τουριστικού ρεύματος της Θεσσαλίας, μετά και την πρόσφατη δοκιμασία, αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης».

Ετοιμη να δεχθεί επισκέπτες

«Η Θεσσαλία είναι πάλι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της από την Ελλάδα, αλλά κι από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι επισκέπτες θα έχουν την εμπειρία του φυσικού, του πολιτιστικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της Θεσσαλίας με τις ομορφιές και την ιδιαιτερότητά του» πρόσθεσε η υπουργός.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024