Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου: Πώς είναι ως πατέρας ο Κρις Μάρτιν των Coldplay

Γκουίνεθ Πάλτροου: Πώς είναι ως πατέρας ο Κρις Μάρτιν των Coldplay

«Όταν έρχεται, είναι σαν να φέρνει μαζί του και να μας πασπαλίζει με χρυσόσκονη»

Είναι κι οι δυο τους πολύ διάσημοι και πετυχημένοι. Με τη λάμψη τους, ο καθένας στη δική του σκηνή. Η Γκουίνεθ Πάλτροου στο πεδίο της υποκριτικής και πια και στην επιχειρηματική κονίστρα. Ο πρώην σύζυγός της, Κρις Μάρτιν, με το συγκρότημά του, τους Coldplay.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν

Διάσημοι γονείς

Οι δύο σταρ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 19χρονη Απλ και τον 17χρονο, Μόουζες. Μιλώντας στο «PEOPLE», η Γκουίνεθ Πάλτροου είπε πόσο ευγνώμων είναι για τον πρώην σύντροφό της Κρις Μάρτιν με το οποίο μοιράζεται μια πολύ καλή σχέση γονεϊκότητας για τα παιδιά τους.

Εκείνη βρίσκεται πλέον στα 51 της χρόνια, ασχολείται πλήρως με το δικό της brand που κατά καιρούς έρχεται στην επικαιρότητα χάρη στις εκκεντρικές συνήθειες της ιδρύτριάς του.

«Έχει μια αληθινή γλύκα. Και το φέρνει αυτό στα παιδιά με τον τρόπο που οι γονείς του το έκαναν σε κείνον… »

Η Πάλτροου έχει δύο παιδιά με τον Κρις Μάρτιν

Πώς είναι ως πατέρας ο Κρις Μάρτιν των Coldplay

Για τον Κρις Μάρτιν, αποκάλυψε πώς είναι ως πατέρας ο ίδιος και μίλησε με αγάπη και εκτίμηση για κείνον, παρόλο που έχουν χωρίσει επισήμως από το 2016 και έχουν προχωρήσει και οι δύο με τις ζωές τους. Αυτός είναι σε σχέση με την Ντακότα Τζόνσον, με την οποία η πρώην σύζυγός του διατηρεί μια πολύ καλή φιλική σχέση, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει ξαναπαντρευτεί με τον Μπραντ Φάλτσακ.

Με τον νυν σύζυγό της, κατά καιρούς, μοιράζεται στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα χαράς και αγάπης, από περιπάτους, ταξίδια, την κοινή τους ζωή τέλος πάντων.

«Έχει ένα γλυκά παιδικό πνεύμα και αγαπώ το πώς μοιάζει, «Πάμε να ρίξουμε μια βουτιά στον ωκεανό», όταν έχει έξεω 58 βαθμούς ή «Πάμε σε κείνο το παράξενο μαγαζί με τις κιθάρες». Πάντοτε θέλει να κάνει αυτά τα περιπετειώδη και διασκεδαστικά πράγματα με τα παιδιά, καθώς και να έχει δραστηριότητες μαζί τους», εξομολογείται με όμορφη διάθεση για τον Κρις Μάρτιν.

Αποκαλεί τον frontman των Coldplay οικογένειά της και μιλάει για εκείνον με θαυμασμό

Ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, επί σκηνής. Και στη ζωή σκορπάει… χρυσόσκονη

Γλύκα, χρυσόσκονη και παραμυθένια ατμόσφαιρα

Αφού αποκαλεί τον frontman των Coldplay οικογένειά της, μιλάει για εκείνον με θαυμασμό, πιστοποιώντας και το πόσο φίλοι έχουν παραμείνει μεταξύ τους: «Έχει μια αληθινή γλύκα. Και το φέρνει αυτό στα παιδιά με τον τρόπο που οι γονείς του το έκαναν σε κείνον… Λείπει αρκετά, είναι πολύ στον δρόμο, αλλά όταν έρχεται, είναι σαν να φέρνει μαζί του και να μας πασπαλίζει με χρυσόσκονη βγαλμένη από τα παραμύθια».

Παρόλο που οι δυο τους έλαβαν την απόφαση να ζήσουν χωριστά, προτεραιότητα στη ζωή τους υπήρξε η φροντίδα των παιδιών τους, η ισορροπία και το υγιές τους μεγάλωμα.

Μιλώντας για το διαζύγιό της λέει ότι το να βάζεις τα παιδιά πρώτα είναι πολύ άλλο πράγμα από το να θες απλώς κάτι τέτοιο. Είναι δύσκολο, όπως αναφέρει, να το πετύχεις, όταν θυμώνεις, πληγώνεσαι ή νιώθεις ότι κάνεις κάποια θυσία. Η ίδια προέρχεται άλλωστε από ένα σπίτι που οι γονείς της ήταν διαζευγμένοι και είχε ιδία γνώση για το τι σημαίνει στην πράξη αυτό και το τι θα μπορούσε να πληγώσει τα παιδιά της.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024