Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου: «Θα εξαφανιστώ από τη δημόσια ζωή, δεν θα με ξαναδεί κανείς»

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Θα εξαφανιστώ από τη δημόσια ζωή, δεν θα με ξαναδεί κανείς»

Η αγαπημένη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου υποσχέται ότι δεν θα τη δούμε ξανά από τη στιγμή που θα συνταξιοδοτηθεί.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έξοδο, εξηγώντας πώς θέλει να είναι η ζωή της όταν αποσυρθεί από τη δουλειά της.

«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ» δήλωσε στο Bustle η 51χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε τα σχέδιά της να πουλήσει την εταιρεία Goop που ίδρυσε το 2008. Ελπίζει να αποσυρθεί σε λίγα χρόνια και να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παντρεύτηκε τον Brad Falchuk το 2018 και είναι θετή μητέρα στα δύο παιδιά του, τη 19χρονη ISabella και τον 17χρονο Brody. Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Chris Martin, τη 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses.

Ήταν τέλεια. Ανησυχούσα ότι θα νιώθω θλίψη ή φόβο γιατί θυμάμαι ότι είχα φρικάρει όταν έκλεισα τα σαράντα. Αλλά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο στα 50. Ήμουν σε φάση, αγαπώ τους φίλους μου, αγαπώ το σύζυγό μου, αγαπώ τα παιδιά μου.

«Μου αρέσει να δημιουργώ, να συνεργάζομαι, να με χτυπούν νέες ιδέες, να καινοτομώ, να σκέφτομαι μπροστά, η στρατηγική, το όρομα, τέτοια πράγματα» σημείωσε στο Bustle.

Σύμφωνα με τους New York Times, το Goop αποτιμήθηκε στα 250 εκατομμύρια δολάρια το 2018. Παρά την επιτυχημένη καριέρα της στον κινηματογράφο, η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν έχει εμφανιστεί σε πολλά κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά έργα την τελευταία δεκαετία.

Εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο «Avengers: Endgame» με τον επί χρόνια συμπρωταγωνιστή της Robert Downey Jr. και στο «The Politician» του Netflix που ήταν σε συμπαραγωγή του συζύγου της Brad Falchuk.

«Ανησυχούσα πως θα νιώθω θλίψη ή φόβο»

Παρόλο που θα μπορούσε, στα 50 της, να κατεβάζει ρυθμούς, σήμερα είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. «Οι γυναίκες είμαστε προγραμματισμένες να είμαστε πολυάσχολες. Είναι σαν παράσημο για εμάς, που κουβαλάμε από την πατριαρχία, να πρέπει να αποδίδουμε περισσότερο από όσο μπορούμε.

Θα ήθελα να περάσω στην επόμενη φάση, αυτή της ανακάλυψης και της τρυφερότητας, να αφήνω τη ζωή να ξεδιπλώνεται, σε αντίθεση με το τώρα, που αισθάνομαι ότι δεν κάνω αρκετά.

Γιατί τώρα αν δώσω στον εαυτό μου άδεια για ένα Σαββατοκύριακο αρχίζω να αγχώνομαι σε φάση, πω πω, Θεέ μου, τι θα έπρεπε να κάνω τώρα; Ακόμα και όταν προσπαθώ να χαλαρώσω, σκέφτομαι, εντάξει, ήρθε η ώρα να πιάσω ένα καλό μυθιστόρημα! Και σκέφτομαι, Χριστέ μου, δεν μπορείς απλά να καθίσεις και να χαθείς στις σκέψεις σου;».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το πώς βίωσε το ηλικιακό κατώφλι των 50.

«Ήταν τέλεια. Ανησυχούσα ότι θα νιώθω θλίψη ή φόβο γιατί θυμάμαι ότι είχα φρικάρει όταν έκλεισα τα σαράντα. Αλλά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο στα 50. Ήμουν σε φάση, αγαπώ τους φίλους μου, αγαπώ το σύζυγό μου, αγαπώ τα παιδιά μου.

Ναι, η δουλειά μου είναι δύσκολη. Αλλά αυτό είναι καλό. Η οπτική σου είναι: Δεν με νοιάζει καθόλου τι λένε για μένα, τι σκέφτονται για μένα, αυτή είμαι. Νιώθω ότι στα 50 εμβάθυνα στον εαυτό μου. Και αυτό γίνεται όλο και καλύτερο».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024