Μόνο στο τρίτο σετ «ζορίστηκε» ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Νόβα Γκόριτσα, ωστόσο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει ξανά την ομάδα της Σλοβενίας μέσα σε μία εβδομάδα, αυτή την φορά εκτός έδρας με το «καθαρό» 3-0 (25-20, 25-18, 27-25) και να προκριθεί πανηγυρικά στις «16» καλύτερες ομάδες του Challenge Cup γυναικών.
Ανετη νίκη και πρόκριση για τις Πράσινες
Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης οι «πράσινες» θ΄ αντιμετωπίσουν την CSM Βουκουρεστίου, η οποία μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα νίκησε και στην Ουγγαρία τη Νιρεγκάζα με 3-0 σετ.
Έχοντας στις… αποσκευές της το 3-0 του πρώτου αγώνα στο κλειστό του Μετς, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη ήθελε δύο σετ για να κλειδώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Από τη στιγμή που πέτυχε τον αρχικό της στόχο, στο τρίτο σετ «κατέβασε… ταχύτητα» και είδε την αντίπαλο να φτάνει μία ανάσα από τη μείωση του σκορ παίρνοντας προβάδισμα με 24-22.
Ωστόσο, οι «πράσινες» ισοφάρισαν και στο πρώτο match ball (25-26) κατάφεραν να κλείσουν το σετ με 27-25 και να κάνουν το 2Χ2 απέντι στις Σλοβένες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.