Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ελεος, Κριστιάνο!»

«Ελεος, Κριστιάνο!»

Οι γείτονες του Ρονάλντο είναι έξω φρενών με τις ατελείωτες εργασίες στο παλάτι που χτίζει δίπλα τους.

Καλός, χρυσός, είδωλο και σούπερ σταρ ο Κριστιάνο, αλλά ορισμένα πράγματα έχουν και τα όριά τους. Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει μεγάλη γκρίνια από τους γείτονές του για την κατασκευή της μεγάλης έπαυλης όπου σχεδιάζει να αποσυρθεί όταν φύγει από το γήπεδο.

Οσοι μένουν σε σπίτια δίπλα του έχουν κουραστεί από την ταλαιπωρία που προκαλούν οι εργασίες στο σπίτι που βρίσκεται στην παραλιακή πόλη Κασκάις της Πορτογαλίας.

Εξαλλοι οι γείτονες του Πορτογάλου σούπερ σταρ

Ενώ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ζει πολυτελώς στη Σαουδική Αραβία, όπου παίζει για την Αλ Νασρ, οι γείτονες της μελλοντικής έπαυλής του υπομένουν θόρυβο και σκόνη από τα φορτηγά που μπαίνουν και βγαίνουν από το παλάτι που τώρα χτίζεται.

«Δουλεύουν τρία χρόνια. Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο. Έχει ακόμα τουλάχιστον ένα χρόνο δουλειάς. Έχουμε βαρεθεί. Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Όλα λόγω της «πυραμίδας» του Φαραώ Ρονάλντο», λέει στο πορτογαλικό μέσο Look ένας από τους γείτονες που επηρεάζονται από τα έργα.

Ο παίκτης προσπάθησε επίσης ανεπιτυχώς να προστατεύσει το απόρρητό του από τους ενοίκους του ξενοδοχείου και του γηπέδου γκολφ που βρίσκονται κοντά στην έπαυλη. «Είναι πολύ εκτεθειμένη. Προσπάθησε να τα αγοράσει με κάθε κόστος και δεν του βγήκε», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Το ακίνητο βρίσκεται στην πολυτελή περιοχή Quinta da Marinha στην παραλιακή πόλη Cascais, 20 χιλιόμετρα από τη Λισαβόνα, όπου ο παίκτης σχεδιάζει να αποσυρθεί με τη σύντροφό του, Georgina Rodríguez, και τα πέντε παιδιά τους στο τέλος της καριέρας του.

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε το οικόπεδο τον Οκτώβριο του 2022 για 9,2 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε χτίζει το πιο ακριβό σπίτι στην Πορτογαλία.

Oταν τελειώσει θα είναι αξίας 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μέγα αρχοντικό θα έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς για την οικογένεια Ρονάλντο, από τέσσερις ορόφους έως τέσσερις πολυτελείς σουίτες με μεγάλα παράθυρα με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Δύο πισίνες, μία εξωτερική και μία εσωτερική, καθώς και ένας κινηματογράφος, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και δύο γκαράζ για να φιλοξενήσει τη συλλογή με περισσότερα από 20 αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας που έχει στην κατοχή του. Ο χώρος, που καλύπτει 2.720 τετραγωνικά μέτρα, θα περιλαμβάνει 544 m² υπαίθριου χώρου με εκτεταμένους κήπους και ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουνίου 2024, αλλά ο παίκτης δεν θα ζήσει εκεί μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ τον Ιούνιο του 2025, όταν θα κλείσει τα 40, την ηλικία στην οποία δήλωσε ότι θα ήθελε να αποσυρθεί.

Ως τότε οι διπλανοί του θα τρώνε σκόνη και θόρυβο και μάλλον θα τον καταριούνται.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024