Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου - «Τείνω σταθερά χείρα φιλίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου – «Τείνω σταθερά χείρα φιλίας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, τονίζει η Κουμουνδούρου

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που διεξήχθη στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, «την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών».

Κατά την Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση, σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας». Αυτή η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρίνεται ως νέο άνοιγμα στην πλευρά της Έφης Αχσιόγλου.

Στιγμιότυπο από το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια»

Τόνισε, δε, «την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή».

Τέλος, όπως τονίζουν από την Κουμουνδούρου, «έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής».

Υπενθυμίζεται ότι σημερινή συνεδρίαση δεν μετέχει η Έφη Αχτσιόγλου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Για την απουσία της είχε ενημερωθεί η ηγεσία του κόμματος.

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024