Τρίτη 05 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Ραγκούσης: Να διαγράψει ο Κασσελάκης τα τρολ – Θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγκούσης: Να διαγράψει ο Κασσελάκης τα τρολ – Θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει ότι ο ίδιος, αν και δεν γνωρίζει «τι θα αναγκαστεί να πράξει η Έφη Αχτσιόγλου» θα παραμείνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Να απαιτήσει από τους υποστηρικτές του να σταματήσουν τον εσωκομματικό πόλεμο και όσοι είναι μέλη του κόμματος να τους παραπέμψει για διαγραφή ζητεί από τον Στέφανο Κασσελάκη ζητεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης.

Αυτός ο εμφύλιος είναι καταστροφικός για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και για τον ίδιο προσωπικά, σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «θα εργαστώ κι εναντίον του εμφυλίου μέσα στο κόμμα, καθώς και όσων θα έχουν την πολιτική ευθύνη για τη συνέχισή του».

«Εγώ θα παραμείνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να δουλέψω όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια»

Ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει ότι ο ίδιος, αν και δεν γνωρίζει «τι θα αναγκαστεί να πράξει η Έφη Αχτσιόγλου» θα παραμείνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να δουλέψει «όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

«Σήκω φύγε άμα δεν σου αρέσει η κατάσταση στο κόμμα… ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ …»!

Μετά την εκλογή νέου Προέδρου, έδωσα την πρώτη τηλεοπτική μου συνέντευξη μόλις προχθές. Την πρώτη ραδιοφωνική μου, μόλις χθες.

Δεν ήθελα να πάρω μέρος στον εμφύλιο που εξελίσσεται.

Ανάμεσα στα ζητήματα που έθεσα σε αυτές τις δύο συνεντεύξεις ήταν ότι πρέπει ο Στέφανος Κασσελάκης να μεριμνήσει ώστε να παύσει κάθε επιτιμητική αναφορά στα ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από μέλος του κόμματος εναντίον άλλου μέλους, ξεκινώντας από όσους τον υποστηρίζουν.

Τι εισέπραξα από τους υποστηρικτές του ως απάντηση; Από ανώνυμους κι επώνυμους λογαριασμούς, από ανώνυμα τρολς που πρωταγωνιστούν στον εμφύλιο που μαστίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ;

«…ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ…»

Εξακολουθώ να ζητώ δημοσίως από τον Στέφανο Κασσελάκη να απαιτήσει πρώτα από τους υποστηρικτές του να σταματήσουν τον εμφύλιο εσωκομματικό πόλεμο και όσοι είναι μέλη του κόμματος να τους παραπέμψει για διαγραφή.

Αυτός ο εμφύλιος είναι καταστροφικός για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και για τον ίδιο προσωπικά.

Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.

Δεν γνωρίζω τι θα αναγκαστεί να πράξει η Έφη Αχτσιόγλου τελικά.

Εγώ θα παραμείνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να δουλέψω όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια.

Μόνη διαφορά πλέον θα είναι ότι θα εργαστώ κι εναντίον του εμφυλίου μέσα στο κόμμα, καθώς και όσων θα έχουν την πολιτική ευθύνη για τη συνέχισή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 05 Μαϊου 2026
Cookies