Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα του Δήμου Θηβαίων με θέμα την Ενδοοικογενειακή Βία

Ημερίδα του Δήμου Θηβαίων με θέμα την Ενδοοικογενειακή Βία

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου από τον Δήμο Θηβαίων.

Ημερίδα ενημέρωσης και δικτύωσης με θέμα την «Ενδοοικογενειακή Βία» διοργανώνει από κοινού με άλλους φορείς, ο Δήμος Θηβαίων και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, «Ο Δήμος Θηβαίων και το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών(25/11),διοργανώνει και σας προσκαλεί σε Ημερίδα Ενημέρωσης και Δικτύωσης με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία: Η Διαχείριση του φαινομένου από τους αρμόδιους φορείς» την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων – Κτίριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στην ημερίδα συμμετέχουν: Εισαγγελία Πρωτοδικών Θήβας, Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας, Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ),Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας -Ειδική υπηρεσία Διαχείρισης, 5η ΥΠΕ- ΓΝ Λιβαδειάς-Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η ημερίδα φιλοδοξεί να ενημερώσει άπαντες για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και να στείλει ένα μήνυμα «συστράτευσης» για την εξάλειψη του φαινομένου.

Συνεχίζει την λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θηβαίων

Στο μεταξύ ο Δήμος Θηβαίων στο πλαίσιο συνέχισης χρηματοδότησης στην νέα περίοδο προγραμματισμού ΕΣΠΑ 2021 – 2027 της Δομής Κέντρου Κοινότητας Δήμου Θηβαίων, συνεχίζει τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας προς όφελος των πολιτών που διαβιούν στην περιοχή παρέμβασης του Δήμου Θηβαίων και κατά προτεραιότητα των ατόμων και των οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας ή διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, παιδιών που βιώνουν καταστάσεις αποκλεισμού, ηλικιωμένων, ωφελούμενων του Προγράμματος “Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα” καθώς και νόμιμων διαμενόντων μεταναστών, αιτούντων / δικαιούχων διεθνούς και προσωρινής προστασίας, ατόμων με αναπηρία, Ρομά και γενικότερα ευπαθών ομάδων πληθυσμού σε τοπικό επίπεδο.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024