Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενδοοικογενειακή βία: Η στιγμή της σύλληψης του 48χρονου μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ενδοοικογενειακή βία: Η στιγμή της σύλληψης του 48χρονου μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Η 27χρονη έγκυος κατέθεσε μήνυση κατά του συντρόφου της για ξυλοδαρμό

Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση μίας εγκύου με τον σύντροφο της λίγο πριν φέρει το μωρό τους στον κόσμο. Σύμφωνα με την κατάθεση της, η 27χρονη δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές στην κοιλιά και σε άλλα μέρη του σώματος της, μέσα στο αυτοκίνητο.

Μετά από το ξυλοδαρμό της, η έγκυος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα χτυπήματα επηρέασαν την κύηση της. Κατόπιν τούτου, κατέθεσε στην αστυνομία μήνυση κατά του συντρόφου της. Με χυδαίες ύβρεις προς τους αστυνομικούς αντέδρασε ο 48χρονος, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν.

Η κατάθεση της εγκύου στο τμήμα

Στην κατάθεση που έδωσε στο Αστυνομικό τμήμα του Αλίμου και στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, η 27χρονη γυναίκα έδωσε την δική της εκδοχή για το περιστατικό με τον 48χρονο εφοπλιστή. Η αξιωματικός υπηρεσίας που επιλήφθηκε του περιστατικού σημειώνει ότι «σύμφωνα με την κατάθεση της ανωτέρω την 00.10 της 29ης Οκτωβρίου του 2023 δέχτηκε σωματική επίθεση από τον σύντροφό της ο οποίος την κλωτσούσε επανειλημμένα στην κοιλιά της και σε διάφορα σημεία του σώματός της, τόσο με κλωτσιές όσο και με τα χέρια του, ενώ επίσης την κρατούσε από τα μαλλιά».

Όπως αναφέρει στην μήνυση της η 27χρονη «Χθες 28/10/23 περάσαμε όλη την ημέρα μαζί στη θάλασσα και για φαγητό και κατά τις 23.00 πήγαμε σε ένα σπίτι που είχε στη Βουλιαγμένη…». Το ζευγάρι εισήλθε στην κατοικία του εφοπλιστή και μετά από λίγη ώρα σύμφωνα με την κατάθεση της εκείνος μου ζήτησε να μείνει για λίγο μόνος του και μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι και να επικοινωνήσουμε μετά από μισή ώρα περίπου για να βρεθούμε».

Ξέφυγε η κατάσταση

Όταν η γυναίκα έφυγε κατάλαβε στο δρόμο ότι δεν έχει μαζί της κανένα από τα δύο κινητά της. Είπε, συγκεκριμένα: «Όταν βγήκα από το σπίτι συνειδητοποίησα ότι μου είχε κρατήσει το δεύτερό μου κινητό. Επέστρεψα με το αυτοκίνητό μου κοντά στο σπίτι του και αφού στάθμευσα περίμενα να με πάρει τηλέφωνο. Τον είδα να περνάει με το αυτοκίνητό του δίπλα από το δικό μου, ενώ μου έλεγε ότι θα μείνει λίγο ακόμη στο σπίτι να ξεκουραστεί».

Η κατάσταση από εκείνη την στιγμή αρχίζει να ξεφεύγει, αφού η ένταση ανεβαίνει όταν η νεαρή του λέει να ακινητοποιήσει το όχημά του. «Αμέσως του είπα να σταματήσει το αμάξι του αφού τον είδα και προσπάθησα να του κλείσω το δρόμο για να πάρω το τηλέφωνό μου. Κατεβήκαμε και οι δύο από τα αυτοκίνητά μας και εκείνος πήρε τα κλειδιά του δικού μου και μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του. Μπήκα στη θέση του συνοδηγού και τότε εκείνος άρχισε να με βρίζει με τις φράσεις “Μωρή κα@@@@@α, πο@@@α” και στη συνέχεια με κρατούσε από τα μαλλιά και άρχισε να με κλωτσάει με δύναμη στην κοιλιά μου επανειλημμένα».

Μετά από αυτό, η έγκυος αναφέρει ότι: «Εγώ καλούσα σε βοήθεια επειδή διανύω τον ένατο μήνα της κύησης και φοβήθηκα για το παιδί. Κατάφερα να ανοίξω την πόρτα και εκείνος με κλώτσησε άλλη μια φορά για να με βγάλει. Εντωμεταξύ στο σημείο είχαν μαζευτεί περίοικοι οι οποίοι με βοήθησαν καθώς εκείνος αποχώρησε όταν τους αντιλήφθηκε και πέταξε τα πράγματά μου στο δρόμο».

Η κατάθεση της 27χρονης

Έκθεση εξέτασης μάρτυρα

Έγγραφο ιατροδικαστικής εξέτασης (πρώτο μέρος)

Έγγραφο ιατροδικαστικής εξέτασης (πρώτο μέρος)

Επεισοδιακή η σύλληψη του συντρόφου της 27χρονης εγκύου

Μετά την μήνυση που κατέθεσε η έγκυος, οι αστυνομικές αρχές προέβησαν στην σύλληψη του 48χρονου γόνου εφοπλιστικής οικογένειας. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ο 48χρονος φαίνεται να επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις κατά των αστυνομικών που τον εντόπισαν σε μπαρ στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή της σύλληψης του, ανέφερε, «Ρε μ@@κες, κ@@μπατσοι, θα μου σπάσετε το χέρι ρε, ρε μ@@ δεν είμαι κανάς εγκληματίας». Όταν ενημερώθηκε για την μήνυση που έχει υποβληθεί εναντίον του, υπέβαλε και αυτός μήνυση σε βάρος της για εξύβριση, σωματικές βλάβες και απειλή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου 2023 και αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024