Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πού θα δείτε την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ρούνε για το ATP Finals

Πού θα δείτε την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ρούνε για το ATP Finals

O Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Χόλγκερ Ρούνε στον δεύτερο αγώνα του για το ATP Finals του Τορίνο (14/11, όχι πριν τις 15:30), με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Γιανίκ Σίνερ στην πρεμιέρα του στο ATP Finals του Τορίνο και σήμερα (14/11, όχι πριν τις 15:30, στο Cosmote Sport 6), τίθεται αντιμέτωπος με τον Χόλγκερ Ρούνε, με σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει εντός τροχιάς πρόκρισης στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα στον πρώτο του αγώνα από τον Ιταλό με 2-0 σετ και ο σημερινός του αντίπαλος, Ρούνε, ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του.

Σημαντικό παιχνίδι για τον Στέφανο στο ATP Finals

Μοναδικός στόχος του Στέφανου, είναι η νίκη απέναντι στον 20χρονο Δανό, για να έχει ελπίδες, στην τελευταία αναμέτρηση των ομίλων που θα παίξει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για πρόκριση.

Το… παρελθόν με τον Ρούνε

Ο Στέφανος (νούμερο 6 της κατάταξης) έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στον Τζόκοβιτς, σε σχέση με τον Ρούνε κόντρα στον Σίνερ στις επόμενες αναμετρήσεις τους, γι’ αυτό και σκοπός του είναι η σημερινή επικράτηση για να τον βάλει «από κάτω» στη βαθμολογία του ομίλου.

Στις δύο αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο παρελθόν οι δύο τενίστες, νικητής είχε αναδειχθεί ο Ρούνε, με τον Δανό, νούμερο 8 της κατάταξης, να έχει την τελευταία του χρονικά νίκη κόντρα στον Στέφανο, στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης το 2022.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024