Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τι να του πάρω;»: Οι 4 καλύτερες ιδέες για δώρα για όλους

«Τι να του πάρω;»: Οι 4 καλύτερες ιδέες για δώρα για όλους

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε πάνω από 5 εκατομμύρια προϊόντα σε τιμές...black

Όλοι μας περιμένουμε την Black Friday για να βγούμε στα καταστήματα και να ψωνίσουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Επίσημα η Black Friday γιορτάζεται φέτος στις 24 Νοεμβρίου ωστόσο εσείς δεν χρειάζεται να περιμένετε.

Τώρα είναι κατάλληλη ευκαιρία να το κάνετε εύκολα και από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Το αγαπημένο marketplace, τo SHOPFLIX.gr έφερε την Black Friday νωρίτερα με μαγικές προσφορές σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα.

Ετσι δεν θα έχετε πια δίλημμα τι δώρο να αγοράστε και από πού.

Με ένα εύχρηστο μενού το SHOPFLIX.gr και το SHOPFLIX APP βρίσκετε μαζεμένες σε ένα μέρος τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και αποφεύγεις την ταλαιπωρία. Αλλωστε το SHOPFLIX σας προσφέρει μια online εμπειρία όμοια με αυτήν της επίσκεψης σε ένα φυσικό mall.

Και το καλύτερο; Μόνο στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε διαθέσιμους όλους τους τρόπους πληρωμής για να πληρώσετε όπως θέλετε. Παρά τις προσφορές, μπορείτε ακόμα να πληρώσετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Κάντε του δώρο ένα smartwatch

Θέλετε να κάνετε στον αγαπημένο σας ένα δώρο αλλά δεν ξέρετε τι; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα smartwatch.

Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες που μπορούν να παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό, τα βήματα που κάνει και τις θερμίδες που καίει ενώ κάνει γυμναστική.

Παράλληλα θα μπορεί να συνδέσει το  smartwatch με το smartphone του. Ετσι θα λαμβάνει ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, email, ακόμη και ειδοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθείας στον καρπό του.

Βρείτε το καλύτερο smartphone

Μήπως το παιδί σας, το ανιψάκι σας ή το βαφτιστήρι σας θέλει να αγοράσει νέο smartphone; Στην πλατφόρμα θα βρείτε πραγματικά Black τιμές σε smartphone.

Θέλετε γρήγορα, εύκολα και άνετα στην χρήση, χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις, με δυνατά γραφικά και προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι ισχυρές κάμερες μπρος και πίσω και οι εξειδικευμένες λειτουργίες που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης;

Ολα αυτά και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.

Οι καλύτερες Airfryer

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές για την κουζίνα και σίγουρα ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στη μητέρα σας.

Όπως κάθε άλλη συσκευή κουζίνας, τα airfryers -ανεξαρτήτως τύπου- έχουν συχνά συγκεκριμένες λειτουργίες μαγειρέματος και έξυπνα προγράμματα για να φτιάχνετε πιο εύκολα διάφορα πιάτα, όπως λαχταριστές πατάτες με κοτομπουκιές, κεφτεδάκια ή ακόμα και pancakes.

Ακόμη και το πιο απλό μοντέλο μπορεί να μαγειρέψει όλα αυτά, επομένως ο αριθμός των λειτουργιών μαγειρέματος και των έξυπνων λειτουργιών  είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει την μητέρα σας και θα την βοηθήσει να  δοκιμάσει διάφορες τεχνικές στην μαγειρική της.

Προϊόντα ομορφιάς

Κλασσικά και πάντα χρήσιμα είναι τα προϊόντα ομορφιάς. Για όποιον και αν ψάχνετε δώρο εντυπωσιάστε τον με ένα άρωμα ή μια κρέμα προσώπου ή με μια ξυριστική μηχανή.

Και αν πάλι θέλετε περισσότερα από ένα προϊόντα ομορφιάς από διαφορετικούς προμηθευτές η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA σας δίνει τη δυνατότητα να τα παραλάβετε όλα σε μια αποστολή.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024