Παρθένα Χοροζίδου: «Είναι ένας θεόρατος άνθρωπος, πανέμορφος»
Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τα θεατρικά της πλάνα αλλά και την ιδιαίτερη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.
Την Παρθένα Χοροζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.
«Το ελάττωμά μου είναι ότι θέλω το σπίτι μου καθαρό, να είμαι τακτοποιημένη για να ησυχάσει το ‘μέσα μου’. Έχω ψυχαναγκασμούς και προσπαθώ να τους καταπολεμήσω».
Άβολες στιγμές που έχει βιώσει πάνω στην σκηνή
«Έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου, είναι τραγικό και τρομακτικό να κλείνεις τα μάτια σου και να μη θυμάσαι… Έχω νιώσει άβολα με γυναίκα συνάδελφο στο καμαρίνι. Πήγαινα νωρίτερα για να μη συναντιόμαστε. Είχε γίνει μια παρεξήγηση σε πρόβα, θύμωσε πάρα πολύ, άρχισε να φωνάζει και μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοι να της πουν ότι παραλογίζεσαι».
Η Παρθένα Χοροζίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Βέμπο»
Η φιλία της με τον Χρήστο Χολίδη
«Ο Χρήστος Χολίδης είναι αδερφός μου, ό,τι ώρα και να τον πάρω θα είναι εκεί. Είναι ένας θεόρατος άνθρωπος, πανέμορφος».
Η δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε και τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με τα ρούχα και τα κιλά.
«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, δεν ξέρω πως μπορεί να μιλά για τους άλλους ανθρώπους».
«Αυτό που με βγάζει εκτός εαυτού είναι…»
«Αυτό που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού είναι η αγένεια. Το #MeToo έπρεπε να γίνει, κακώς δείξανε με το δάχτυλο μόνο τον δικό μας κύκλο. Κακώς που δεν καθάρισαν και άλλοι χώροι, ήταν ευκαιρία», συμπληρώνει.
Οι ερωτικές σκηνές σε τηλεόραση και θέατρο
«Οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες για όλους αλλά βρίσκεις τρόπο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε δύσκολη θέση στις ‘Τρίχες’».
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442