Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Νάταλι Πόρτμαν συμπαραστέκεται στους Ισραηλινούς και απευθύνει έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα

Η Νάταλι Πόρτμαν συμπαραστέκεται στους Ισραηλινούς και απευθύνει έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ανέρτησε ένα βίντεο συμπαράστασης προς τις οικογένειες των άμαχων νεκρών Ισραηλινών.

Η Νάταλι Πόρτμαν, η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ και είχε τοποθετεί στο παρελθόν σχετικά με τις αιφνιδιαστικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ, οι οποίες άφησαν πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς, επανήλθε με νέα έκκληση ώστε να υπάρξει ένα τέλος στην ανθρωπιστική καταστροφή.

«Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη για τον λαό του Ισραήλ», είχε γράψει σε ανάρτηση της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν και απήχθησαν από τα ίδια τους τα σπίτια. Έχω φρίξει με αυτές τις βάρβαρες πράξεις και η καρδιά μου χτυπάει με αγάπη και προσευχή για τις οικογένειες όλων των πληγέντων».

Ήμουν τυχερή που συνάντησα έστω κάποιους από εσάς την επόμενη ημέρα. Ήταν τρομοκρατημένη από όλες τις εμπειρίες που τα μέλη των οικογενειών σας, αναγκάστηκαν να ζήσουν και που ζουν ακόμη και σήμερα

Σε νέο βίντεο που δημοσιοποίησε η ηθοποιός, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Νέα έκκληση

«Προς όλες τις οικογένειες: Ήμουν τυχερή που συνάντησα έστω κάποιους από εσάς την επόμενη ημέρα. Τρομοκρατήθηκα από όλες τις εμπειρίες που τα μέλη των οικογενειών σας, αναγκάστηκαν να ζήσουν και που ζουν ακόμη και σήμερα. Σας προσκαλώ να απευθύνουμε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα ώστε να σταματήσει αυτή η ανθρωπιστική καταστροφή, αυτή η «πολυεθνική» ανθρωπιστική καταστροφή και να προστατέψουμε τους άνδρες, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους , όλους τους ανθρώπους, όλους τους αθώους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν αυτή τη στιγμή. Είμαι μαζί σας, κλαίω μαζί σας, σας κρατώ στη σκέψη μου. Σας προσκαλώ να νιώσετε τα δάκρυα μου και να τους φέρουμε όλους πίσω τώρα»

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024