
Τάνια Τρύπη: «Την Αλίκη Βουγιουκλάκη τη βίωσα σαν μαμά»
Η αγαπημένη ηθοποιός Τάνια Τρύπη αναφέρθηκε στα 43 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη θεατρική της συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε η Τάνια Τρύπη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα 43 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη θεατρική της συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Δίνω λίγες και επιλεκτικές συνεντεύξεις και σκέφτονται να με φέρουν σε δύσκολη στιγμή, γιατί τους βάζω στη θέση τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τάνια Τρύπη.
«Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
«Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Annie. Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μας έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο», είπε.
Η Τάνια Τρύπη χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ροκ μαμά για τις δύο της κόρες, την Μαρίνα Μάρδα και Τζένη Καζάκου.
«Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν», είπε.
Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Annie. Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μας έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο
«Στις προσωπικές μου σχέσεις είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».
Για την ίδια ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους.
Αυτή την περίοδο η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Μη σου τύχει» στο θέατρο Αθηνών.
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
