Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» ο Νίνο στο Secret Song - Οι εκπλήξεις από το παλιό Fame Story

«Λύγισε» ο Νίνο στο Secret Song – Οι εκπλήξεις από το παλιό Fame Story

Μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά για τον Νίνο ετοίμασαν οι συντελεστές του Secret Song. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τις εκπλήξεις.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά είχαν ετοιμάσει για τον Νίνο στην πρεμιέρα οι συντελεστές του Secret Song με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.

Στη σκηνή του Secret Song βρέθηκαν όλα τα πρόσωπα που ανέδειξαν τον Νίνο πριν από πολλά χρόνια μέσα από το μουσικό ριάλιτι Fame Story.

Τζούλι Μασίνο, Αντώνης Γούναρης, Εύη Δρούτσα, Ανδρέας Μικρούτσικος συγκίνησαν τον Νίνο

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την έκπληξη είχε το κομμάτι «Ομολογώ» με το οποίο και συνδέθηκε πλήρως ο Νίνο εκείνη την εποχή και που ερμήνευσε στο Secret Song ο Γιώργος Γιαννιάς.

Το Fame Story τίμησε τον Νίνο

Και ένα ένα στη σκηνή άρχισαν να παρελαύνουν όλα τα πρόσωπα από το παλιό Fame Story για να θυμίσουν πολλές όμορφες στιγμές στον Νίνο.

Ο λόγος για την Τζούλι Μασσίνο, τον Αντώνη Γούναρη, την Εύη Δρούτσα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τους δύο κολλητούς φίλους του τραγουδιστή, τον Θάνο Πετρέλη καθώς και τον Γιώργο Γιαννιά ο οποίος και είχε ερμηνεύσει το demo κομμάτι όταν και το επέλεξε για «κλείσιμο» τότε ο Νίνο.

Ο Νίνο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης να μην καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάει μια σε δάκρυα και μια σε αναστεναγμούς.

Μάλιστα, όταν αντίκρισε τους δυο παιδικούς του φίλους, ο λαμπερός σταρ σηκώθηκε από την καρέκλα του και γύρισε για δευτερόλεπτα πλάτη στη σκηνή.

«Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» αναφώνησε ο Νίνο αγκαλιάζοντας όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στη σκηνή του Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού να υπογραμμίζει πως «εδώ συγκινήθηκα εγώ, παιδιά, που έχω να θυμηθώ και πολλά».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024