Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Μαντσίνι έδωσε το τρίποντο στους Πράσινους

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Μαντσίνι έδωσε το τρίποντο στους Πράσινους

Με γκολ του Μαντσίνι στο 58', ο Παναθηναϊκός «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Κηφισιάς και πήρε τη νίκη.

Με μια εκπληκτική εμφάνιση και ένα εξίσου όμορφο γκολ ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να φεύγουν με την νίκη από την Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά, πηγαίνοντας έτσι στην διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με μια εκπληκτική εμφάνιση και ένα εξίσου όμορφο γκολ ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να φεύγουν με την νίκη από την Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά, πηγαίνοντας έτσι στην διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόβλημα με τον Γεβντάι ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στα μισά της επανάληψης.

Ενα γκολ ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό

Στην κορυφή και στο +4 από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, με την ΑΕΚ να ακολουθεί.

Πως παρατάχθηκαν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σέκενφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας. Οι Ρούμπεν Πέρεθ και Τσέριν στα χαφ, με τον Τζούρισιτς σε ρόλο «10αριού» και τους Αϊτόρ-Μαντσίνι στα πλάγια. Τέλος, ο Αντράζ Σπόραρ είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Η 11αδα της Κηφισιάς: Αναγνωστόπουλος-Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας- Σναιντερλάν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας-Αντερέγκρεν, Παρράς και Οζέγκοβιτς.

Ακυρώθηκε το γκολ του Αϊτόρ ως οφσάιντ

Με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μαντσίνι έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Αϊτόρ με τον Ισπανό άσο να νικά τον Αναγνωστόπουλο, ωστόσο το τέρμα του τριφυλλιού να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Απείλησε ο Παναθηναϊκός – Απάντησε η Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 30’. Ο Αϊτόρ έκανε το γύρισμα με τον Σπόραρ να μην μπορεί να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της Κηφισιάς ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Τετέι έκανε την επέλαση από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στον Πρίτσα αυτός από το ύψος του πέναλτι σούταρε και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τον σταμάτησε.Στην επαναφορά ο Μασούρας σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.

«Λυτρωτής» ο Μαντσίνι

Το τριφύλλι μπήκε στην επανάληψη συνεχίζοντας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, μετουσιώνοντας την κυριαρχία του σε γκολ στο 58′ με… δράστη τον Μαντσίνι. Ο Τζούρισιτς έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της Κηφισιάς δεν μπόρεσε να απομακρύνει με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να εκμεταλλεύεται την παραπάνω κατάσταση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο σουτ.

Επόμενη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό καταγράφτηκε στο 78′, όταν ο Σένκεφελντ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με το 1-0 υπέρ των «πρασίνων» να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν (14′ Μποτία), Ιπαλίμπο, Πρίτσας (70′ Σάντος), Αντερέγκεν (70′ Μπιφούμα), Παρράς (81′ Οζέγκοβιτς), Τετέι (81′ Νίνης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι (79′ Βέρμπιτς), Αϊτόρ (71′ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (71′ Μπερνάρ), Σπόραρ (79′ Ιωαννίδης).

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024