Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
live
Live οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι φεύγουν» είπε ο Κασσελάκης - Χωρίς «Ομπρέλα», με ομάδα Αχτσιόγλου ολοκληρώθηκε η Κεντρική Επιτροπή

Live οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι φεύγουν» είπε ο Κασσελάκης – Χωρίς «Ομπρέλα», με ομάδα Αχτσιόγλου ολοκληρώθηκε η Κεντρική Επιτροπή

Μυρίζει «μπαρούτι» στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση

Μετά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όπου κυριάρχησε η επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης στα υπό διαγραφή στελέχη, όλα τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στην δεύτερη ημέρα και στη στάση που θα κρατήσουν τα «αντίπαλα στρατόπεδα».

Εκτός όμως από την επίθεση Κασσελάκη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις , η χθεσινή πρώτη ημέρα σημαδεύτηκε και από την αποχώρηση από τη συνεδρίαση των στελεχών της «Ομπρέλας» και των ομάδων της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα.

Το κλίμα ήταν εκρηκτικό καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν και αν θα παρευρεθούν στελέχη που αποχώρησαν χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, έως αργά το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν συνεδριάσεις της «Ομπρέλας» και της ομάδας του Δ. Τεμπονέρα, εξετάζοντας τη στάση και τα επόμενα βήματά τους.

Live όλες οι εξελίξεις από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

18:21 Δηλώσεις Φάμελλου μετά την ολοκλήρωση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

18:10 Πέτη Πέρκα: Δεν παραδίδω την έδρα μου

Ότι δεν παραδίδει την έδρα της, όπως κάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξουν, δηλώνει στο in η Πέτη Πέρκα.

17:59 Πέρασε το τελικό κείμενο

Το τελικό κείμενο της Κεντρικής Επιτροπής πέρασε «σχεδόν ομόφωνα», όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος.

Παράλληλα ενσωματώθηκε η τροποποίηση που είχαν καταθέσει τα έξι στελέχη για το δημοψήφισμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε λίγο νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του για το κομμάτι της καταδίκης συμπεριφορών «τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορούν να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του κόμματος και δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα».

Στο δεύτερο πλαίσιο για το δημοψήφισμα ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την επιτροπη δεοντολογίας».

17:48 Τροπολογία των έξι για το δημοψήφισμα

Ενσωματώθηκε στο τελικό κείμενο της πολιτικής απόφασης της ΚΕ η τροποποίηση που είχαν καταθέσει τα έξι στελέχη για το δημοψήφισμα, γεγονός που συνιστά υποχώρηση από την αρχική θέση του Στέφανου Κασσελάκη.

17:17 «Δεν πάμε πουθενά» από Αχτσιόγλου – Σφοδρή κριτική στον Κασσελάκη

Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για ό,τι έχει συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η γνωστή ως ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου διαφοροποιούμενη ωστόσο από της γραμμή της Ομπρέλας. Δεν είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως έπραξε η «Ομπρέλα».

17:07 «Να επιστρέψουν τις έδρες όσοι φεύγουν»

Κάλεσμα σε όσους φεύγουν να επιστρέψουν την έδρα τους, απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους ίδιους. Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας».

«Υπάρχει μια επιστολή που έχει λάβει η γραμματεία για την οποία δεν πρέπει κανείς να χειροκροτήσει για την αποχώρηση της Ομπρέλας. Όχι επειδή αισθάνομαι άσχημα για τα 45 άτομα που έχουν ήδη παραιτηθεί αλλά γιατί πολύς κόσμος που βασίζεται τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ βασιζόταν και κάποτε σε εκείνους» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Χαρακτήρισε την ομπρέλα πρώην τάση του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η μόνη τάση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η βάση.

Μιλώντας για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Πέτη Πέρκα και τον Στέλιο Κούλογλου, τους κάλεσε να επιστρέψουν την έδρα τους, «που ανήκει σοτ κόμμα».

«Επιτέλους σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας που και εσείς συνυπογράψατε» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί όσοι εκτοξεύουν συκοφαντίες να εκπροσωπούν το κόμμα. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

17:00 Στο βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης – Τον υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα

θερμό χειροκρότημα στον Στέφανο Κασσελάκη

16: 40 Συνεχίζονται οι ομιλίες στην ΚΕ – Σε λίγη ώρα ομιλία Κασσελάκη 

Μένουν τρεις ομιλητές ακόμη και έπειτα, φαίνεται, ότι θα μιλήσει τελικώς ο Στέφανος Κασσελάκης.

16:30 Σε λίγη ώρα αναμένεται κείμενο από την ομάδα Αχτσιόγλου 

Όπως έγινε γνωστό, σε λίγη ώρα αναμένεται κείμενο από την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου.

16:20 Αποχώρησαν 45 μέλη της Ομπρέλας 

Όπως είχε προαναγγελθεί στελέχη της Ομπρέλας αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κείμενό που έδωσαν στη δημοσιότητα, εκτοξεύουν πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «η ομιλία του στην ΚΕ ήταν μνημείο αλαζονείας, αυταρχικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς».

«Η νέα ηγεσία του κόμματος, υποσχέθηκε με ένα πρωτόγονο τρόπο να τα αλλάξει όλα. Η υπόσχεση αυτή συνοδεύτηκε, όμως, με την παλιά συνταγή της ήττας. Και ενώ με αυταρχισμό ξηλώνει χωρίς διαδικασίες πρόσωπα, ακόμα και αυτά της διεύρυνσης, κρατάει ως κόρη οφθαλμού τη διαρκή και βίαιη μετάλλαξη, αυτή ακριβώς που οδήγησε σε διαρκείς ήττες και σε απώλεια πολιτικής και κοινωνικής επιρροής» τονίζεται στο ίδιο κείμενο.

«Εμείς μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Παραμένουμε στις επάλξεις και στην υπόθεση της ανανεωτικής – ριζοσπαστικής Αριστεράς. Επιλέγουμε να υπηρετήσουμε τη δυνατότητα υπεράσπισης μιας νέας νικηφόρας προοπτικής της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Είναι θέμα συνείδησης και ευθύνης. Για μια Αριστερά σύγχρονη, μέρος της ευρωπαϊκής και διεθνούς αριστεράς και σε αλληλεπίδραση με αυτήν. Για μια Αριστερά με κριτική σκέψη, βαθιά δημοκρατική, νεανική, οικολογική, φεμινιστική, κινηματική, αντιρατσιστική. Για μια Αριστερά σταθερά στο πλευρό του κόσμου της εργασίας και των φτωχών.

ΥΓ: Προς όσες και όσους ελπίζουν και επιδιώκουν εδώ και χρόνια το τέλος της Αριστεράς: «Δεν θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα μαζί της»

Το κείμενο υπογράφεται από 45 μέλη της ΚΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

16:15 Σε λίγη ώρα αναμένεται το κείμενο των στελεχών της «Ομπρέλας»

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται το κείμενο των στελεχών της «Ομπρέλας» για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη ημέρα για τους ίδιους στο κόμμα αλλά και την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για το δημοψήφισμα.

16:00 Στις 5 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ομιλίες στην ΚΕ

Σε μία ώρα από τώρα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ομιλίες στην ΚΕ.

Αρκετά στελέχη διατύπωσαν την αντίθεσή τους στην πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα που θα αφορά τα υπό διαγραφή στελέχη.

Δεν έδωσαν το «παρών» στην ΚΕ μέλη της ομάδας των 6+6 και της «Ομπρέλας».

15:30 «Όχι» Ραγκούση στις διαγραφές 

Στο θέμα των διαγραφών αναφέρθηκε από την πλευρά και ο Γιάννης Ραγκούσης στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕ.

«Η γνώμη και η δική μου είναι απολύτως αρνητική για διαγραφές μέσω δημοψηφίσματος. Είναι ζήτημα αξιακό όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά για το κράτος δικαίου και για την Ευρώπη του διαφωτισμού.

Ατομικά δικαιώματα δεν μπαίνουν σε δημοψήφισμα. Δικαιοσύνη δεν αποδίδεται με δημοψηφίσματα.  Γι αυτό καταθέσαμε την τροπολογία, 6 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας» σημείωσε.

Για την ομιλία Κασσελάκη, υποστήριξε πως δεν ήταν ομιλία Πρόεδρου μεγάλου και συμπεριληπτικού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Ήταν ομιλία μεροληπτική και μονομερής γι αυτό και ανακριβής που οδηγεί σε μια διαστρέβλωση του παρελθόντος μας, αλλά και του παρόντος μας».

Τέλος έκλεισε την ομιλία του με μία ευχή. «Είπε ο σ.Πρόεδρος ότι είναι άρρωστη η αξιωματική αντιπολίτευση που παρέλαβε.  Σωστά.  Μόνο που παρέλαβε αξιωματική αντιπολίτευση.
Έστω και άρρωστη.  Εύχομαι λοιπόν,όταν έρθει η ώρα να μην παραδώσει μία πρώην αξιωματική αντιπολίτευση. Μονοψήφια και πολιτικά νεκρή αντί για απλώς άρρωστη».

15:10 «Η ομιλία Κασσελάκη» σε λάθος κατεύθυνση λέει ο Θεοχαρόπουλος 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το «δημοψήφισμα Κασσελάκης». Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στην ΚΕ του κόμματος, σημείωσε πως «δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, να αναπαράγουν και να εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος. Όπως οι δηλώσεις που προσβάλλουν το κόμμα και το χαρακτήριζαν πεθαμένο λικέρ».

Σε άλλο σημείο,  υποστηρίζει πως «η ομιλία του Προέδρου ήταν σε λάθος κατεύθυνση χθες, δεν ήταν στην κατεύθυνση σύνθεσης. Με εκφράσεις τύπου πέμπτη φάλαγγα δεν γίνεται να προχωρήσουμε μπροστά. Ο στόχος μας οφείλει να είναι η διεύρυνση, η συσπείρωση και όχι η συρρίκνωση. Όχι το πως θα φύγουν κάποιοι αλλά το πως θα έρθουν πολλοί και θα μεγαλώσουμε. Η ενότητα και όχι η συρρίκνωση.

Στόχος μας οφείλει  να είναι η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις ευρωεκλογές, αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας.

14:45 Επιχείρηση κατάσβεσης από προεδρικούς – Καταδικάζουν δημοψηφίσματα και δηλώσεις

Επιχείρηση κατευνασμού εντός του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιχειρούν με την τροπολογία που κατέθεσαν τα έξι μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η τροπολογία επιθυμούν να ενταχθεί στο τελικό κείμενο που θα πάει προς ψήφιση από την Κεντρική Επιτροπή, ώστε να καταδικαστούν εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος και το δημοψήφισμα που επιθυμεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

14: 15 Παρέμβαση της ομάδας Τεμπονέρα – «Δεν είναι ώρα για δημοψηφίσματα διαγραφών»

Βαθαίνει το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ομάδα Τεμπονέρα με κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα τονίζει πως «δεν είναι τώρα η ώρα για « δημοψηφίσματα» διαγραφών και διευθετήσεων, για ρυθμίσεις υποστηρικτικές σε ανασφάλειες προσώπων» .

Σε άλλο σημείο αναφέρουν στο κείμενο που υπογράφουν οι Διονύσης Τεμπονέρας, Φώτης Λαμπρινίδης, Χάρτης Τσιόκας και Χρήστος Λαμπρίδης πως «επιμένουμε στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός εναλλακτικού ,στις επιδιώξεις των συστημικών κέντρων, πολιτικού σχεδίου με λογισμό και όραμα που θα προβάλλει τη διέξοδο από την κρίση!».

Τέλος σημειώνουν πως «δεν είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε λευκή επιταγή ούτε σε μονοπρόσωπα όργανα ούτε σε συσπειρώσεις χωρίς ιδεολογικό πολιτικό βάθος .

Ζητήσαμε και ζητάμε ένα εξωστρεφές συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο με κατάληξη το συνέδριο.

Είμαστε στελέχη του κόμματος, παραμένουμε σ αυτό υποστηρίζοντας αταλάντευτα τις αρχές και τις αξίες που αναφέραμε εισαγωγικά».

14: 05 Κείμενο «καταπέλτης» από την Πέττη Πέρκα

Η βουλευτής Φλώρινας Πέττη Πέρκα είναι στην «Ομπρέλα» και είναι από τους βουλευτές που φέρεται ότι θα αποχωρήσουν.

Σε κείμενό της που δημοσίευσε ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο κυρίως τις διαγραφές στελεχών.

«Σήμερα η προεδρική ομάδα λύνει το πρόβλημα που ήδη είχε αποφασίσει να λύσει. Θέλει να ξεμπερδεύει με την αριστερή πολιτική χωρίς γωνίες, χωρίς αιχμές, χωρίς κοινωνική μεροληψία, χωρίς μέτωπο με τον εθνολαϊκισμό που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες» σημειώνει.

Στο τέλος, σημειώνει ότι «από αύριο θα έχουμε ένα κόμμα στον γύψο, αρχηγοκεντρικό με ποινικοποιημένη την εσωτερική δημοκρατία που θα αρχίσει να κυνηγάει μάγισσες από τη Δευτέρα το πρωί μέχρι τις ευρωεκλογές. Σε ένα οργουελικό σκηνικό όπου με το που ξεμπερδεύουν με τον ένα εσωτερικό εχθρό απλά έχει σειρά ο επόμενος, έτοιμοι από καιρό να χρεώσουν την ήττα που τους περιμένει την επόμενη φορά που θα στηθούν κάλπες».

13:45 Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ομιλίες στην ΚΕ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις 5 το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ομιλίες των στελεχών. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν αναμένεται να υπάρξει ομιλία από τον Στέφανο Κασσελάκη.

13:30 Δηλώσεις  Στέφανου Τζουμάκα μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ 

«Πριν από λίγο δήλωσα την αποχώρησή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατάθεσε την ομιλία μου και την παραίτηση στη γραμματέα του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακέφαλο σώμα. Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, πάει από πολιτική ήττα σε πολιτική ήττα. Ορισμένοι δεν έχουν όρια και μίλησαν απαράδεκτα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

13: 10 Προς αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα»;

Σύμφωνα με πληροφορίες του In, σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθεί κείμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» το απόγευμα. «Stay tuned», σημειώνουν σκωπτικά.

13:00 Αποχώρησε ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Στέφανος Τζουμάκας αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας το κείμενο παραίτησης στη γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Όπως αναφέρει, στο κείμενό του, ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Α. Τσίπρα είναι ένα ακέφαλο κόμμα.

12:50 Δεν θα συμμετάσχουν τα στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου στη συνεδρίαση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τη συνεδρίαση της δεύτερης ημέρας της ΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου (6+6).

Η απόφαση είναι να μην λάβουν μέρος στη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της Κ.Ε

12.25 Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ΚΕ

12:15 Κατατέθηκε τροπολογία από  μέλη της Π.Γ

Κατατέθηκαν τροπολογίες – προσθήκες σχετικά με τις δημόσιες δηλώσεις στελεχών αλλά και τα δημοψηφίσματα.

1. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.

2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται.

Τα μέλη της Π.Γ.
– Γεροβασιλη Όλγα
– Ζαχαριάδη Κώστας
– Θεοχαρόπουλος Θανάσης
– Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
– Ραγκούσης Γιάννης
– Φλαμπουράρης Αλέκος

12: 10 Κόντρα με το καλημέρα για ένα… τηλεφώνημα 

Κόντρα μεταξύ Αχτσιόγλου – Κασσελάκη ξέσπασε για ένα… τηλεφώνημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

11:50 Δείτε φωτογραφίες από την ΚΕ

11:42 Έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης στον χώρο όπου συνεδριάζει η ΚΕ

Έφτασε στο χώρο όπου συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δώσει το «πάρων» κανένα από τα στελέχη των τριών τάσεων που αποχώρησαν χθες, από την ΚΕ.

11:40 Τι απαντά η πλευρά Κασσελάκη 

Λίγη ώρα μετά τη διάψευση από την Έφη Αχτσιόγλου για το θέμα του τηλεφωνήματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζονται τα εξής:

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

11:30 Σφοδρή επίθεση Κούλογλου σε Κασσελάκη

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με φόντο την ομιλία του στην ΚΕ και τα όσα είπε σχετικά με τα υπό διαγραφή στελέχη, εξαπέλυσε ο Στέλιος Κούλογλου ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την ευρωομάδα του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

11:20 Διάψευση Αχτσιόλγου για τηλεφωνική επικοινωνία με Κασσελάκη

Στην κατηγορηματική διάψευση ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε. «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

11:10 Με αργούς ρυθμούς η προσέλευση των στελεχών 

Μέχρι στιγμής έχουν έρθει οι Παππάς, Δούρου, Ξενογιαννακοπούλου, Κουβέλης, Θεοχαρόπουλος και έφτασε ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης.

11: 00 Όλα έτοιμα για την δεύτερη ημέρα της ΚΕ 

Στις 11:00 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της ΚΕ. Ελάχιστα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προσέλθει στο χώρο όπου διεξάγεται η ΚΕ.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024