Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι γλίτωσε τους Περιστεριώτες από την ήττα

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι γλίτωσε τους Περιστεριώτες από την ήττα

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με το γκολ του Χατζηστραβού, αλλά ο Αντζιέλσκι ισοφάρισε στο φινάλε και χάρισε τον βαθμό στον Ατρόμητο (1-1).

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό στο φινάλε. Σε ένα ματς που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση ελέω Μαραθώνιου, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε γκολ του Χατζηστραβού, αλλά τότε… μίλησε ο Αντζιέλσκι που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και διατήρησε το αήττητο του Σάσα Ίλιτς μετά από τρία ματς στον πάγκο των γηπεδούχων.

Δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι ο Πανσερραϊκός

Μετά από ένα νωθρό πρώτο 20λεπτο, το ματς πήρε… φωτιά. Στο 22′, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Μπέργκστρομ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα, ωστόσο ο Κατοίκος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Ο Κουμπαράκης, που ήταν στο VAR, κάλεσε τον Κατοίκο για επανέλεγχο, ωστόσο ο εξ Αθηνών διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση. Το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε για χέρι του Χατζηστραβού στο ξεκίνημα της φάσης. Απόφαση που προκάλεσε τεράστια ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δυο ομάδων.

Οι Σερραίοι δεν πτοήθηκαν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ που μέτρησε, αυτή τη φορά. Ο Μασαρίποφ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο επερχόμενος Χατζηστραβός με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1 στο 40′, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σημαντική χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, καθώς ο Ντε Μποκ από τα όρια της μικρής περιοχής σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε κι απομακρύνθηκε.

Χωρίς ρυθμό ήταν το ξεκίνημα του β’ μέρους, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Πανσερραϊκό να «αγγίξει» το δεύτερο γκολ. Ο Ουεντραόγκο βρήκε υπέροχα τον Αλεξιτς στο 55′, όμως το πλασέ του Σέρβου επιθετικού έβγαλε δύσκολα με το πόδι ο Τσιντώτας. Ο Ασεβέδο δεν μπόρεσε να βάλει έγκαιρα το πόδι του στο φάουλ του Πιέρ Κούντε στο 62′, με τον Ατρόμητο να απειλεί κυρίως από στατικές φάσεις. Σε μια από αυτές ο Αντζιέλσκι (67′) αστόχησε από καλή θέση, αλλά ο Πολωνός δε λάθεψε στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε.

Βρήκε την ισοφάριση ο Ατρόμητος

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τουρ Ντιρκς, που επίσης είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, έκανε τη σέντρα για τον Αντζιέλσκι που με το κεφάλι νίκησε τον Χοβάν για το τελικό 1-1. Σκορ που στέρησε από τον Πανσερραϊκό τη δεύτερη σερί του νίκη – και πρώτη εκτός έδρας στη σεζόν – και, αντίθετα, διατήρησε το αήττητο του Ατρόμητου με τον Ιλιτς.

Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Μασαρίποφ (60’ Τόμας), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Χατζηστραβός (88’ Κολομπίνο), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Πεταυράκης, Ντανκερλουί, Αλεξιτς.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024