Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τσίρκο» με… αποσπάσματα από την ομιλία Κασσελάκη

«Τσίρκο» με… αποσπάσματα από την ομιλία Κασσελάκη

H επεισοδιακή η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και η «Ομάδα Αλήθειας».

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της έδειξε η «Ομάδα Αλήθειας» που ανέρτησε βίντεο στο Tik Tok με στιγμιότυπα από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη. Το μονταρισμένο βίντεο εστιάζει στο κατηγορώ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους «καθυβρίζουν» το κόμμα και τον ίδιο με το αίτημα διαγραφής να βρίσκεται πάντα πάνω στο τραπέζι.

Ο τίτλος που συνοδεύει το βίντεο είναι μονολεκτικός: «Τσίρκο», και μεταφέρει εικόνα από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το υλικό, προϊόν επεξερασίας, συγκεντρώνει τις έντονες αντιδράσεις από το κοινό αλλά και τα σημεία κατά τα οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε διάλογο με τα μέλη του κόμματος.

@omadaalithias #tiktokgr #greece #φοργιου #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #ομαδααληθειας #tiktokgreece #omadaalithias #viral #ελλαδα #syriza #συριζα #κασσελακης #kasselakis #kasselakis_syriza #βιτσας #σκουρλετης #φιλης ♬ πρωτότυπος ήχος – Ομάδα Αλήθειας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά την εισήγησή του στην Κεντρική Επιτροπή, δίχασε.

Επιτέθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην αρχή της ομιλίας μιλώντας για «τοπικά νομίσματα» -κείμενο του πρώην υπουργού Οικονομικών που είχε διακινηθεί εντός της «Ομπρέλας»- και δημοσιεύτηκε προεκλογικά αλλά και στον Γιώργο Κατρούγκαλου και τις δηλώσεις του λίγο πριν τις εθνικές εκλογές που κόστισαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελευταία φορά»

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεσμεύτηκε ότι θα είναι η τελευταία φορά «όσο είναι πρόεδρος που τα εσωκομματικά απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ», τονίζοντας εμφατικά το «τελευταία φορά».

Σε άλλη αποστροφή του ενάντια στην εσωκομματική αντιπολίτευση ο Στέφανος Κασσελάκης… προανήγγειλε ότι τελειώνει η… κομματίλα και η… καμαρίλα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024