Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένταση με το καλημέρα στην ΚΕ - Όλο το παρασκήνιο

Ένταση με το καλημέρα στην ΚΕ – Όλο το παρασκήνιο

Συνεχίζουν να καταφθάνουν τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσέλευση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τη διεξαγωγή της Κεντρικής Επιτροπής που θα κρίνει τη συνέχεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ομάδα πλησίον της Έφης Αχτσιόγλου κατέθεσε κείμενο συμβολής που ζητεί από τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και τις διαγραφές. Σε διαφορετική περίπτωση αφήσουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Τα όρια ξεπεράστηκαν»

Μεταξύ άλλων σημειώνουν στο κείμενο ότι «πώς μπορείς να πείσεις ότι αγωνίζεσαι για το κράτος δικαίου και την τήρηση των κανόνων της δημοκρατίας όταν δεν την σέβεσαι μέσα στον ίδιο σου τον πολιτικό χώρο; Η λογική «αποφασίζουμε και διατάζουμε» είναι ξένη για την κοινωνία που αγωνιζόμαστε. Τα όρια ξεπεράστηκαν. Οφείλουμε συλλογικά να θέσουμε ένα τέλος στον κατήφορο.»

Τα στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου, όπως και η ίδια, βρίσκονται από νωρίς στον χώρο του ξενοδοχείου. Περίπου στις 12:30 στο σημείο έφτασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με στελέχη της Ομπρέλας.

Καταφθάνουν σταδιακά οι προεδρικοί

Παράλληλα, στο σημείο έρχονται σταδιακά οι λεγόμενοι προεδρικοί, με τη Δώρα Αυγέρη, τη Θεοδώρα Τζάκρη, τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Πέτρο Παππά να βρίσκονται να έχουν ήδη καταφθάσει.

Από την πλευρά των προεδρικών και των υποστηρικτών τους εκφράζεται αισιοδοξία για την εξέλιξη της Κεντρικής Επιτροπής, όμως, επισημάνουν, ότι το ζήτημα είναι πως θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη Δευτέρα από τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καταφθάσει.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024