Με… εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον έκτο προκριματικό όμιλο του βόλεϊ Champions League ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ της Νεφτοχιμίκ από την Βουλγαρία.
Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στην πρωτιά, ώστε να προκριθούν στους ομίλους, ενώ να σημειωθεί πως στο Champions League περνάει και ο καλύτερος δεύτερος.
Κυριάρχησαν οι Ερυθρόλευκοι και πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη για την πρόκριση.
Με εξαίρεση το δεύτερο σετ το οποίο ήταν και το χαμένο οι παίκτες του Καστελάνι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, φτάνοντας έτσι στο πρώτο τρίποντο.
Ο Ολυμπιακός μπήκε από το πρώτο σετ με διάθεση να κυριαρχήσει και αυτό έκανε, όντας το μεγάλο «αφεντικό» του ματς. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου σετ και στο 1-0 χάρη στο 25-20.
Στο δεύτερο σετ το οποίο εξελίχθηκε σε… θρίλερ οι Βούλγαροι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση φτάνοντας στην ισοφάριση με 27-29. Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Νεφτοχιμίκ «χτίζοντας» μια ασφαλής διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το φινάλε του σετ κάνοντας έτσι το 2-1 με 25-17.
Στο τέταρτο σετ η Νεφτοχιμίκ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακός ξεφεύγοντας πότε πότε με +3 και +4, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους «σφραγίζοντας» το ματς και την νίκη με 26-24.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.