Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και την ήττα από την Γουέστ Χαμ με 1-0.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στο «Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου» από τη Γουέστ Χαμ με 1-0 με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τονίζει στις δηλώσεις του πως ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στάθηκε επίσης στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μία θαρραλέα εμφάνιση, αλλά ήταν άτυχοι στη φάση του Μαντί Καμαρά και δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. «Είμαστε υπερήφανοι με την εμφάνιση μας, αλλά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιο για τον αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ισορροπημένο. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Εμείς ήμασταν άτυχοι με το δοκάρι να μας στερεί την ισοφάριση. Είμαστε υπερήφανοι με την εμφάνιση μας, αλλά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα».

Για το πόσο ανταγωνιστικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γουέστ Χαμ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη αντίπαλο. Κάναμε μία πολύ καλή και θαρραλέα εμφάνιση. Θέλαμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό απογοητευόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα».

Για την τρίτη θέση στον όμιλο: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ύστερα να δούμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όλα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα ανταμειφθούμε στην πορεία».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024