Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Πήραμε μία σπουδαία νίκη»

Αταμάν: «Πήραμε μία σπουδαία νίκη»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη στο Βερολίνο και ζήτησε δύο sold out στα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη με 99-85 στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου, με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται στην εμφάνιση της ομάδας του και τη στήριξη του κόσμου.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ στα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας με Ζαλγκίρις και Βίρτους.

Γεμάτο ΟΑΚΑ περιμένει ο τεχνικός του Τριφυλλιού στην «διαβολοβδομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν: 

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει και το έδειξε και απόψε. Εμείς όμως κάναμε τη δουλειά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε και απόψε. Τον κόσμο που ήρθε από παντού. Και από την Ελλάδα και από την Γαλλία. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχουμε δύο sold out στο ΟΑΚΑ».

Ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν κομβικός σε ένα ακόμα παιχνίδι , μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε: «Η Άλμπα Βερολίνου είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, σκοράρει γρήγορα και έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Έχω πάντα αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι μου, νιώθω πολύ καλά. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη».

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024