Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στατιστικά και περίεργα των αγώνων του Champions League

Στατιστικά και περίεργα των αγώνων του Champions League

Το νέο αρνητικό ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ιστορία που έγραψε ο 17χρονος Μπάρτζι και η πρώτη νίκη της Αϊντχόβεν μετά από οκτώ χρόνια.

Ο 17χρονος Ρούνι Μπάρτζι είναι ο νεότερος παίκτης που σκόραρε εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Πρώτη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 80 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ στους οποίους έχει προηγηθεί με 2+ γκολ. Σε όλες τις διοργανώσεις ήταν η πρώτη ήττα των Κόκκινων Διαβόλων μετά από τόσο ευρύ προβάδισμα από τον Σεπτέμβριο του 2014, εναντίον της Λέστερ (5-3).

Τα πιο ιδιαίτερα στατιστικά από τη βραδιά της Τετάρτης στο Champions League

• 50 χρόνια είχε να ηττηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εννέα φορές στα 17 πρώτα παιχνίδια της σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

• 116 νίκες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League συμπλήρωσε ο Κάρλο Αντσελότι στον 1.300ο του αγώνα και έγινε ο πολυνίκης προπονητής της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Αλεξ Φέργκιουσον.

• 5 γκολ στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια στο Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε ο Ράσμους Χόιλουντ. Πρόκειται για ρεκόρ συλλόγου, ενώ ο Δανός έγινε ο νεότερος παίκτης σε ηλικία 20 ετών και 277 ημερών που σημειώνει δύο εκτός έδρας γκολ στη διοργάνωση για τους Κόκκινους Διαβόλους.

• 2.892 ημέρες και 17 αγώνες μεσολάβησαν μεταξύ της τελευταίας και της προηγούμενης νίκης της Αϊντχόβεν στο Champions League. Είναι επίσης η πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2016 που η PSV δεν δέχτηκε γκολ (1-0 τη Λανς).

• 27 φορές έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους της πρώτης φάσης του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπάγερν, ο Κέιν και η Ρεάλ

• 17 σερί νίκες μετρά η Μπάγερν στους ομίλους του Champions League ενώ παραμένει αήττητη σε 38 αγώνες.

• 25 γκολ στο Champions League έφτασε ο Χάρι Κέιν και χρειάζεται ακόμα έξι για να γίνει ο κορυφαίος άγγλος σκόρερ της διοργάνωσης (ο Ρούνι έχει σημειώσει 30).

• 17 γκολ στο Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασαν οι Ροντρίγκο και Βινίσιους, έχοντας ξεπεράσει θρύλους όπως οι Μπέιλ, Φίγκο, Ούγκο Σάντσες και Γκούτι.

• 3 από τα 4 τελευταία πέναλτι έχουν αποκρούσει οι τερματοφύλακες της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Δύο ο Κουρτουά και ένα ο Λούνιν. Ο τελευταίος έχει 50% ποσοστό στις αποκρούσεις από τα 11 μέτρα.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024