Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Με Γιόβετιτς, Φορτούνη, Ποντένσε, 3άδα στα χαφ και ίδια άμυνα ο Ολυμπιακός.

Στο παιχνίδι του Γεώργιος Καραϊσκάκης, πριν από 15 ημέρες, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Νίκησε τη Γουέστ Χαμ και απέδειξε ότι αποτελεί ισότιμο διεκδικητή της πρόκρισης.

Με τη συνταγή του πρώτου παιχνιδιού ο Ισπανός

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, από τη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα άλλαζε πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου. Και δεν άλλαξε.

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων αποφάσισε να αλλάξει μόνο σέντερ φορ, σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου. Με τον Στέβαν Γιόβετιτς να επιλέγεται για το αρχικό σχήμα, αντί του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο οποίος θα μείνει για πρώτη φορά στον πάγκο.

Ετσι παρατάσσει τον Ολυμπιακό

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τώρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η 4άδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα δύο άκρα και τους Πορόζο και Ρέτσο στις θέσεις των στόπερ.

Μπροστά τους ο Μαρτίνεθ έχει επιλέξει να διατηρήσει την τριάδα των χαφ, με Έσε, Μάντι Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο. Ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι δύο πιο ποιοτικοί παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης με τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οι οποίοι, μαζί με τον Στέβαν Γιόβετιτς θα είναι οι τρεις παίκτες που θα έχουν την ευθύνη να προκαλέσουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Γουέστ Χαμ.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024