Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εγινε… ερυθρόλευκο το Λονδίνο (vids)

Ολυμπιακός: Εγινε… ερυθρόλευκο το Λονδίνο (vids)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κατακλύσει το Λονδίνο – 4.000 οπαδοί των Πειραιωτών θα δουν από κοντά το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι στο Λονδίνο απέναντι στην Γουέστ Χαμ (22:00) για την 4η στροφή των ομίλων του Europa League και χιλιάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου βρίσκονται στην βρετανική πρωτεύουσα για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κατακλύσει το Λονδίνο και έχει δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στους δρόμους και στις πλατείες, με τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας να φωνάζουν συνθήματα και να έχουν μετατρέψει τη βρετανική πρωτεύουσα σε ένα… Καραϊσκάκη.

«Κοκκίνισε» το Λονδίνο!

Σε λίγη ώρα θα κατευθυνθούν προς το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι των δύο ομάδων και θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους και τα χειροκροτήματά τους να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πάντα δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα

Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Premier League, στο οποίο όμως ο Ισπανός και οι παίκτες του θα έχουν στο πλευρό τους 4.000 οπαδούς τους. Ένα ακόμα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς στο οποίο θα βρεθούν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Το είχαν κάνει στα προκριματικά με την Γκενκ στο Βέλγιο, με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, αλλά και με την Μπάτσκα Τόπολα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να «εξαφανίζουν» τα εισιτήρια που δικαιούνταν ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού και να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, δίνοντας ερυθρόλευκο χρώμα σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται οι Πειραιώτες.

Δείτε τα βίντεο:

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024