Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» επιστρέφει στο ανανεωμένο «Βήμα της Κυριακής»

Ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» επιστρέφει στο ανανεωμένο «Βήμα της Κυριακής»

Το ιστορικό και εμβληματικό περιοδικό Οικονομικός Ταχυδρόμος επιστρέφει από αυτήν την εβδομάδα στο ανανεωμένο «Βήμα της Κυριακής».

Eπιστρέφει στο ανανεωμένο «Βήμα της Κυριακής» ο ιστορικός «Οικονομικός ταχυδρόμος», ναυαρχίδα της ενημέρωσης για την οικονομία και τις προεκτάσεις της από το 1926.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης ανακοίνωσε μέσω του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA ότι επιστρέφει σε έντυπη μορφή.

«Εμείς που δουλεύουμε δυόμιση χρόνια στην ηλεκτρονική μορφή στον ΟΤ αλλά και οι πιο μεγάλοι που έχουμε προλάβει το περιοδικό με το «Βήμα», τον Οικονομικό Ταχυδρόμο του Γιάννη Μαρίνου, είμαστε διπλά συγκινημένοι. Επιστρέφει ως ένθετο στο «Βήμα της Κυριακής» και θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή. Θα είναι ανανεωμένος με πλούσια ύλη. Θα στελεχώνεται από όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό και τους οικονομικούς συντάκτες της ηλεκτρονικής μορφής του ΟΤ και του Βήματος» δήλωσε ο κ. Φιλιππίδης.

«Θα έρθουμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και βέβαια να επαναφέρουμε έναν τίτλο, που είναι από το 1926 εδραιωμένος και που ανήκει στην οικογένεια της Alter Ego» δεσμεύτηκε ο Νίκος Φιλιππίδης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024