Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο παλμός της 87ης ΔΕΘ «χτυπά» στον Οικονομικό Ταχυδρόμο

Ο παλμός της 87ης ΔΕΘ «χτυπά» στον Οικονομικό Ταχυδρόμο

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του ο ΟΤ στήνει περίπτερο – studio στην 87η ΔΕΘ και μεταδίδει τις εξελίξεις, παρεμβαίνει, εμβαθύνει

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος πάντα στην καρδιά των γεγονότων δηλώνει ηχηρό παρών στην κρίσιμη πολιτικά και οικονομικά 87η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, που φέτος μετά τα τραγικά γεγονότα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Με απόλυτο σεβασμό στην κρισιμότητα των στιγμών ο ΟΤ θα επιχειρήσει μια πρώτη άμεση ανάλυση και διερεύνηση των σημαντικών κοινωνικοοικονομικών και πολιτικών επιπτώσεων, αναζητώντας απαντήσεις και λύσεις.

Μέσα από το ειδικό στούντιο στο χώρο της 87ης ΔΕΘ, με ζωντανό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται από τις ιστοσελίδες ot.gr και in.gr θα καλύψει με εγκυρότητα και αμεσότητα όλες τις εξελίξεις.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου ο ΟΤ μεταφέρει καθημερινά τον παλμό των γεγονότων.

Οι επιπτώσεις στην οικονομία, την αγροτική παραγωγή, τις υποδομές και το εμπόριο από τις πλημμύρες στους νομούς της Θεσσαλίας, καθώς και η κλιματική και ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια, οι φορολογικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις, οι συντάξεις και τα μέτρα στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών αναμένεται να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της φετινής Έκθεσης.

Οι δημοσιογράφοι του ΟΤ Χρήστος Κολώνας, Ελένη Στεργίου και Γιάννης Αγουρίδης θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις μέσα από το στούντιο που διαμορφώθηκε στη Θεσσαλονίκη ειδικά για αυτό τον σκοπό.

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, σημαντικών επιχειρηματιών, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και άλλων οικονομικών παραγόντων ο ΟΤ παρεμβαίνει, θέτει ερωτήματα, αναλύει το οικονομικό γίγνεσθαι και σκιαγραφεί την επόμενη ημέρα.

Με πλούσια ατζέντα θεμάτων, σημαντικούς προσκεκλημένους και ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας κάλυψη από τα site του ομίλου Alter Ego, η ετήσια παρουσία του ΟΤ στη ΔΕΘ, έχει γίνει πλέον θεσμός.

Μείνετε συντονισμένοι, για άλλη μια χρονιά η καρδιά της ΔΕΘ χτυπάει στον ΟΤ!

Πηγή: ot.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024