Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μελέτης Ηλίας: «Πηγαίναμε σε ειδικό για να μπορέσουμε να…» – Τι αποκάλυψε για τον γάμο του

Μελέτης Ηλίας: «Πηγαίναμε σε ειδικό για να μπορέσουμε να…» – Τι αποκάλυψε για τον γάμο του

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μελέτης Ηλίας μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως ξεπερνά τις κρίσεις στον γάμο του.

Στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έκατσε το πρωί της Πέμπτης ο Μελέτης Ηλίας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πώς ξεπερνά τις κρίσεις στον γάμο του.

«Καλωσήρθες Μελέτη μας, του έχουμε αδυναμία λίγο παραπάνω από το κανονικό», είπε η Δανάη Μπάρκα υποδεχόμενη τον καλεσμένο της, με τον ίδιο να λέει «παραλίγο να έρθω με τις πιτζάμες μου, είπα πάω στη φίλη μου».

Για την καριέρα του

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που κάνει δράμα στη μικρή οθόνη.

«Πρώτη φορά τηλεοπτικά δράμα και είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για εμένα να μπω στο mood της εποχής. Έχει μια δυσκολία αλλά έχω γύρω μου ανθρώπους που μόνο πιο ψηλά σε πάνε. Είναι πολύ ωραία παρέα και καλοί ηθοποιοί».

Ο γνωστός πρωταγωνιστής, εκτός από το τηλεοπτικό σήριαλ, εμφανίζεται και σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, στη μία μάλιστα έχει και χρέη παραγωγού.

«Η ταινία (σ.σ. Άκου ποιος μιλάει) είναι μια ρομαντική κομεντί αλλά ουσιαστικά βλέπουμε έναν επαγγελματία να δουλεύει πολύ, να είναι καλός στη δουλειά του και στην προσωπική του ζωή να τα έχει παρατήσει».

Στις 14 Δεκεμβρίου θα βγει στις αίθουσες και η δεύτερη ταινία, «Κουραμπιέδες από χιόνι», σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Στο τέλος της ημέρας είσαι καταχαρούμενος γιατί έχεις κάνει το παιχνίδι με τους δικούς σου όρους».

Εκτός από τη μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Μελέτης Ηλίας παίζει και στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο.

Για την προσωπική του ζωή

«Έχω μεγάλο άγχος το πώς θα μεταφέρω πράγματα στα παιδιά μου, θέλει μια ιδιαίτερη ισορροπία. Καλό είναι τα παιδιά μας να τα βάζουμε να ζουν στον πραγματικό κόσμο και όχι σε ένα συννεφάκι ότι είναι όλα είναι τέλεια γιατί θα έρθει η πρακτικότητα και θα τα τσακίσει».

Όσο για τη σύζυγό του;

«Τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν (σ.σ με τις ερωτικές μου σκηνές), μετά βρήκα ένα κόλπο. Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριες στη γυναίκα μου. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρης αλλά από την καραντίνα και μετά, λίγο μου έφυγε».

Ο ίδιος αποκαλύπτει και πώς οι δυο τους έχουν αντιμετωπίσει τις κρίσεις στην σχέση τους.

«Πηγαίναμε σε ειδικό. Για να μπορέσουμε να το ισορροπήσουμε, πήγαμε σε έναν άνθρωπο και μας βοήθησε έμπρακτα».

Για τα social media

Για τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επαγγελματική ζωή των ηθοποιών αναφέρει:

«Είναι ένα μέρος της δουλειάς μα το θέμα είναι να μην το κάνεις έτσι ώστε ο άλλος να πει ότι του ‘ρθει μας το πουλάει στη μάπα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του χώρου, επειδή ζούμε σε έναν χώρο που δεν είναι πλασμένος με καλοσύνη και αγάπη, που σου κάνουν unfollow».

Για το «Σόι σου»

Κλείνοντας τη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στη φημολογία γύρω από «Το σόι σου» τη σειρά που έκανε μεγάλη επιτυχία, με πολλούς να μιλούν για επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

«Δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Ή που με έχουν δεδομένο ή που θα βάλουν κάποιον άλλον στη θέση μου. Δε με έχουν προσεγγίσει. Εμείς οι ηθοποιοί ανοιχτοί είμαστε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μαζευτούμε 17 άνθρωποι ξανά διαθέσιμοι για γυρίσματα».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024