Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Call of Duty: Modern Warfare III: Μπορεί να το «τρέξει» το PC σου;

Call of Duty: Modern Warfare III: Μπορεί να το «τρέξει» το PC σου;

Οι απανταχού gamers θα πρέπει να περιμένουν υπερρεαλιστικά περιβάλλοντα, σπουδαία κινούμενα σχέδια χαρακτήρων, εφέ που κόβουν την ανάσα και πολλά άλλα. Θα υπάρχει επίσης μια εκτεταμένη λειτουργία πολλαπλών παικτών.

Ζούμε στη χρυσή εποχή των remasters των βιντεοπαιχνιδιών. Η πρόσφατη αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare 3 έχει πλέον κατακλύσει την κοινότητα του gaming.

Όλοι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες επιστρέφουν, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο κύριος κακός, ο Makarov. Καθώς όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare 3 πλησιάζει, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να αντέξει και τρέξει το παιχνίδι. Και αν νομίζετε ότι οι απαιτήσεις συστήματος αυτού του επερχόμενου παιχνιδιού δεν έχουν σημασία, τότε οι προσδοκίες σας μπορεί να διαψευστούν.

Όσον αφορά τις ελάχιστες απαιτήσεις, θα χρειαστείτε έναν Intel Core i3-6100 ή AMD Ryzen 3 1200 και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 960 ή AMD Radeon RX 470 με μνήμη βίντεο 2 GB και μνήμη RAM 8 GB. Οι περισσότεροι fun του παιχνιδιού εκτιμούν ότι ότι θα χρειαστείτε τουλάχιστον 72 GB αποθηκευτικού χώρου, μια κάρτα ήχου συμβατή με DirectX και οδηγούς γραφικών Nvidia – 516.59 και AMD – 22.9.1.

Δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδια και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος PC, οι φανατικοί φίλοι του παιχνιδιού αναλύουν  τις απαιτήσεις των προηγούμενων εκδόσεων. Είναι σαφές ότι το Call of Duty: Modern Warfare 3 πρόκειται να έχει υψηλότερο επίπεδο φωτορεαλισμού σε συνδυασμό με νέα χαρακτηριστικά περιεχομένου, οπότε ο υπολογιστής σας μπορεί να χρειαστεί ανανέωση.

Αν θέλετε να παίξετε το Call of Duty: Modern Warfare 3 στην καλύτερη δυνατή μορφή του. Τότε, θα χρειαστείτε έναν Intel Core i5-6600K, i7-4770K ή AMD Ryzen 5 1400. Προσθέστε μια NVIDIA GeForce GTX 1060 ή AMD Radeon RX 580 με μνήμη βίντεο περίπου 4 GB. Η μνήμη RAM του υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι 12GB και να διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 72GB. Η κάρτα ήχου πρέπει να είναι συμβατή με DirectX με οδηγούς γραφικών Nvidia – 516.59 ή AMD – 22.9.1.

Οι απανταχού gamers θα πρέπει να περιμένουν υπερρεαλιστικά περιβάλλοντα, σπουδαία κινούμενα σχέδια χαρακτήρων, εφέ που κόβουν την ανάσα και πολλά άλλα. Θα υπάρχει επίσης μια εκτεταμένη λειτουργία πολλαπλών παικτών. Το σίγουρο είναι ότι θα βυθιστείτε στον κόσμο του Modern Warfare.

Αν λοιπόν θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία gaming μπείτε στο SHOPFLIX.gr και θα βρείτε όλους τους υπολογιστές σε απίθανες τιμές, αφού στην πλατφόρμα κάθε μέρα είναι Black Friday.

Οποιο και αν επιλέξετε θα φτάσει στην πόρτα σας άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Πάντως για να σας βοηθήσουμε βρήκαμε το Desktop PC AMD Zen 3 AMD 8GB 5600G Radeon RX Vega 7 Ryzen 5 DDR4 SSD 240GB το οποίο θα απογειώσει το gaming.Με το νέο επεξεργαστή της AMD Ryzen 5-5600G, την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon RX Vega 7 και συνολικό αποθηκευτικό χώρο 740GB (240GB SSD + 500GB HDD) είναι η πιο συμφέρουσα λύση για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου gaming. Περιλαμβάνεται οθόνη Full HD 22” καθώς και gaming set Marvo 3-in-1 με rgb keyboard, mouse & mousepad για την απόλυτη gaming εμπειρία.

Μια εξαιρετική επιλογή που αξίζει να επενδύεστε είναι και το Gaming Desktop PC Vengeance AMD Zen 2 nVidia 16GB 5500 GeForce GTX 1650 Ryzen 5 DDR4 SSD 512GB

Με κάρτα γραφικών NVidia GTX 1650 4GB και ταχύτατο δίσκο SSD 512GB είναι η απόλυτη λύση για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου gaming και του streaming.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024