Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργου: Βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία της 23χρονης - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίη Μπακογιώργου: Βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία της 23χρονης – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις κατηγορούμενες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα

Με βαριές κατηγορίες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης, πριν δύο χρόνια στην Κυψέλη.

Πρόκειται για την μητέρα 59 ετών και την αδερφή 23 ετών της Φαίης καθώς και για την 57χρονη σπιτονοικοκυρά και μαστροπό της άτυχης γυναίκας.

Για την υπόθεση η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:

  • 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
  • 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και
  • 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Οι έρευνες

Από την έρευνα προέκυψε ότι η μητέρα και η αδερφή της 23χρονης γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά του διαμερίσματος, που ουσιαστικά ήταν μαστροπός και συμφώνησαν να εκδίδουν την νεαρή κοπέλα και να τις φιλοξενεί στο διαμέρισμα.

Εκτός από την εκπόρνευση της 23χρονης, της ζητούσαν να πέφτει μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα και να παριστάνει το θύμα τροχαίων ατυχημάτων για να παίρνουν αποζημιώσεις.

Επίσης υπάρχουν καταθέσεις που περιγράφουν άγριους ξυλοδαρμούς και μάλιστα όταν έμαθαν ότι η 23χρονη είναι και πάλι έγκυος την χτυπούσαν στην κοιλιά για να χάσει το παιδί.

Σε έναν από αυτούς τους άγριους ξυλοδαρμούς η νεαρή γυναίκα δεν άντεξε και πέθανε.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024