Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργου: Για δύο δολοφονίες κατηγορούνται μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Φαίη Μπακογιώργου: Για δύο δολοφονίες κατηγορούνται μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου

Για δύο δολοφονίες κατηγορούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης Φαίης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το LIVE NEWS, εκτός από την δολοφονία της νεαρής μητέρας, οι τρεις κατηγορούμενες βρίσκονται πίσω και από τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλο η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να έπεφτε και αυτή θύμα άγριων ξυλοδαρμών όπως και η Φαίη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η μητέρα και η αδερφή της 23χρονης γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά του διαμερίσματος, που ουσιαστικά ήταν μαστροπός και συμφώνησαν να εκδίδουν την νεαρή κοπέλα.

Εκτός από την εκπόρνευση της 23χρονης, της ζητούσαν να πέφτει μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα και να παριστάνει το θύμα τροχαίων ατυχημάτων για να παίρνουν αποζημιώσεις.

Επίσης υπάρχουν καταθέσεις που περιγράφουν άγριους ξυλοδαρμούς και μάλιστα όταν έμαθαν ότι η 23χρονη είναι και πάλι έγκυος την χτυπούσαν στην κοιλιά για να χάσει το παιδί.

Σε έναν από αυτούς τους άγριους ξυλοδαρμούς η νεαρή γυναίκα δεν άντεξε και πέθανε.

Βαρύτατες κατηγορίες

Οι τρεις γυναίκες είναι αντιμέτωπες με βαρύτατες κατηγορίες: για δύο ανθρωποκτονίες -τη δολοφονία της 23χρονης και μίας ηλικιωμένης γυναίκας- καθώς και για εμπορία ανθρώπων.

Η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης, μίλησε νωρίτερα στο MEGA λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι ανατριχιαστικές και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024