Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργη: Μαρτυρία- σοκ ενός εκ των τριών παιδιών της άτυχης 23χρονης

Φαίη Μπακογιώργη: Μαρτυρία- σοκ ενός εκ των τριών παιδιών της άτυχης 23χρονης

Νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε στο διαμέρισμα κολαστήριο της Κυψέλης η 23χρονη Φαίη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και προκαλούν σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης (Φωτεινής) Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Όσο περνούν οι ώρες οι λεπτομέρειες αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης σοκάρουν. Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά του 23χρονου θύματος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο. Μάλιστα, την σπιτονοικοκυρά βαρύνει και η κατηγορία της εμπορίας ανθρώπου και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η μαστροπός

Φέρεται μαστροπός της 23χρονης Φαίης να ήταν η σπιτονοικοκυρά, καθώς μάλλον ήταν και το πρόσωπο που την ξυλοκοπούσε καθημερινά. Συνεργοί της ήταν και η μητέρα και η αδελφή της Φαίης.

Τα βασανιστήρια που υπέμενε η 23χρονη ήταν καθημερινά μέχρι και τον τελευταίο μήνα της κύησής της.

«Πηδούσαν πάνω στην κοιλιά της», «την πίεζαν να πέφτει σε διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να παίρνουν αποζημιώσεις», αυτές είναι μερικές από τις μαρτυρίες – σοκ που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Μαρτυρία- σοκ ενός εκ των τριών παιδιών της άτυχης 23χρονης

Ένα από τα τρία παιδιά της 23χρονης Φαίης έχει καταθέσει στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου ότι η σπιτονοικοκυρά χτυπούσε ενώπιόν του την μητέρα του.

Υπάρχει επιπλέον μία κατάθεση  ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που αναφέρει ότι η σπιτονοικοκυρά χτυπούσε την 23χρονη με ένα ξύλο, αλλά κι ένα από τα τρία παιδιά της.

Το χρονικό

Τα ίχνη της 22χρονης εγκύου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Είχε βρεθεί έξω από ένα πάρκινγκ

Η γυναίκα είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024