Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού απέρριψε τον Αγιαξ για να παίξει σε αστυνομικό σήριαλ (vid+pics)

Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού απέρριψε τον Αγιαξ για να παίξει σε αστυνομικό σήριαλ (vid+pics)

Ο Αγιαξ πριν προσλάβει τον Φαν Σιπ πλησίασε τον Τεν Κάτε, αλλά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αρνήθηκε την πρόταση για να παίξει σε αστυνομικό σήριαλ στην ολλανδική τηλεόραση.

Μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του πραγματοποιεί ο Αγιαξ, με την ομάδα του Αμστερνταμ να μην θυμίζει σε τίποτα εκείνη που μεσουρανούσε τα προηγούμενα χρόνια. Οι εμφανίσεις του Αγιαξ μέχρι τώρα ήταν απογοητευτικές, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολλούς βαθμούς στην Eredivisie και να βρίσκεται στο -22 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Ο Άιαντας μετά από 11 αγωνιστικές (σ.σ έχει ένα ματς λιγότερο) είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας, με 11 πόντους, έχοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Οι δύο από τις τρεις νίκες μάλιστα ήρθαν τις τελευταίες ημέρες, έχοντας τον Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο του.

Οι τραγικές εμφανίσεις έφεραν αλλαγή στον πάγκο του Αγιαξ

Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής ομάδας στις 30 Οκτωβρίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αγιαξ, αντικαθιστώντας τον Μόρις Στάιν, ο οποίος απολύθηκε από τη διοίκηση της ολλανδικής ομάδας, πληρώνοντας το… μάρμαρο των απογοητευτικών εμφανίσεων. Πριν απολυθεί ο Μόρις Στάιν ο Αγιαξ ήταν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με την έλευση του Φαν Σιπ να αναπτερώνει το ηθικό στο εσωτερικό της ομάδας και να της δίνει την ώθηση που χρειαζόταν για να πετύχει σερί νίκες και να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς.

Ηθελαν τον Τεν Κάτε, αλλά…

Ο Τζον Φαν Σιπ, όμως, δεν ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή της διοίκησης του Αγιαξ, με τους ανθρώπους του Άιαντα να προτιμούν τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός κόουτς, που είχε καθίσει στον πάγκο του Τριφυλλιού τη σεζόν 2008-2009, έχει να δουλέψει σε σύλλογο από το 2019 όταν αποχώρησε από την Αλ Γουάχντα.

Οι άνθρωποι του Αγιαξ θεώρησαν ότι ο Τεν Κάτε θα ήταν ιδανικός για να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και του έκαναν πρόταση να αντικαταστήσει τον Μόρις Στάιν. Όμως, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς ο 68χρονος θα παίξει σε ένα αστυνομικό σήριαλ της ολλανδικής τηλεόρασης, όπου θα υποδυθεί έναν επιθεωρητή.

«Ο πρώτος που πλησίασαν οι άνθρωποι του Αγιαξ ήταν ο Τεν Κάτε. Ο έμπειρος τεχνικός, όμως, απέρριψε την πρόταση που του έκαναν, καθώς το επόμενο διάστημα θα παίξει σε ένα αστυνομικό σήριαλ, όπου θα υποδυθεί έναν επιθεωρητή. Το σήριαλ θα έχει δέκα επεισόδια. Ηταν αδύνατο να τα συνδυάσει και τα δύο. Ετσι, τελικά προτίμησε το σήριαλ από την επιστροφή στους πάγκους και ο Αγιαξ πήγε στην επιλογή του Φαν Σιπ», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναλυτής ποδοσφαίρου πλέον, Γιόχαν Ντέρκσεν.

Μια ιδιαίτερη ιστορία, με τον Τεν Κάτε να προτιμάει τον ρόλο στο αστυνομικό σήριαλ από τη θέση του προπονητή στον Αγιαξ και τον Άιαντα να προσλαμβάνει τελικά τον πρώην τεχνικό της εθνικής μας ομάδας. Μια επιλογή, πάντως, που φαίνεται να βγαίνει για την ολλανδική ομάδα, η οποία έχει δύο νίκες από τότε που ανέλαβε ο Φαν Σιπ: Απέναντι στη Φόλενταμ (2-0) και την Χέρενφεν (4-1).

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024