Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίος της 5ης αγωνιστικής της Basket League o Κάουαν

Κορυφαίος της 5ης αγωνιστικής της Basket League o Κάουαν

Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Προμηθέα απέναντι στο Λαύριο και αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στη Basket League.

O Προμηθέας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στη Stoiximan Basket League και βρίσκεται με ρεκόρ 4-1 στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τον Άντονι Κάουαν να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Στην ευρεία νίκη με 100-73 απέναντι στο Λαύριο, ο Άντονι Κάουαν σημείωσε 22 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε και 5 ασίστ σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής, μαζεύοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ηταν εντυπωσιακός στην επιβλητική νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου

Με αυτή την εμφάνιση αναδείχθηκε MVP για ακόμη μία αγωνιστική (είχε πάρει το βραβείο και την 3η αγωνιστική για την εμφάνισή του απέναντι στο Μαρούσι, που ο Προμηθέας είχε επικρατήσει με 111-92).

Η ομάδα της Πάτρας έχει δει παίκτες της να κατακτούν το MVP, σε τρεις από τις πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού την 1η αγωνιστική, το είχε πάρει ο Χάρντερ Χέιλ.

Ο Χρυσικόπουλος στο «κλαμπ» των 100άρηδων μπλοκέρ

Η επίθεση του ήταν για ένα ακόμη βράδυ εξαιρετικά παραγωγική για να φτάσει στη δεύτερη «100άρα» του στη φετινή Stoiximan Basket League, όμως ο Προμηθέας έκανε πολύ καλή δουλειά και στο πρώτο μισό του παρκέ μετρώντας επτά κοψίματα στον αγώνα με το Λαύριο Megabolt. Ένα από αυτά είχε ξεχωριστή αξία και ήταν του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο διεθνής φόργουορντ, μέσα από τη 271η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα, έβαλε το όνομα του στη λίστα των παικτών που έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό κοψιμάτων στη Stoiximan Basket League. Έγινε ο 48ος και από αυτούς μόνο άλλοι τρεις αγωνίζονται στο φετινό Πρωτάθλημα (Καββαδάς, Μαργαρίτης και Τσαϊρέλης).

Ο Χρυσικόπουλος έκανε μία από τις επτά τάπες του Προμηθέα που ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση στη Stoiximan Basket League αφού επτά είχε μία εβδομάδα νωρίτερα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024