Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Γιον Βόιτ κατηγορεί «για ψέματα» την κόρη του Αντζελίνα Τζολί και αποκαλεί τους μαχητές της Χαμάς «ζώα»

O Γιον Βόιτ κατηγορεί «για ψέματα» την κόρη του Αντζελίνα Τζολί και αποκαλεί τους μαχητές της Χαμάς «ζώα»

Ο Γιον Βόιτ «επιτέθηκε» στην κόρη του, Αντζελίνα Τζολί, η οποία κατηγόρησε τον ισραηλινό στρατό για στοχευμένες δολοφονίες αμάχων.

Ο ηθοποιός Jon Voight αποδοκίμασε τις αντι-ισραηλινές αναρτήσεις της διάσημης κόρης του Angelina Jolie – χαρακτηρίζοντας τες «ψέματα» και λέγοντας ότι «ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει το έδαφος του».

Η Jolie καταδίκασε έντονα την απάντηση των IDF στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε χιλιάδες Παλαιστίνιους, η πλειονότητα των οποίων ήταν άμαχοι.

«Βομβαρδίζει σκόπιμα παιδιά, γυναίκες, οικογένειες, που έχουν στερηθεί τρόφιμα, φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια»

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο 84χρονος Voight δεν απέφυγε να ασκήσει κριτική στην κόρη του Jolie, λέγοντας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως τόσοι πολλοί, δεν έχει κατανόηση την τιμή του Θεού, τις αλήθειες του Θεού».

Δηλώσεις Τζολί και Βόιτ

Η Τζολί, πρώην ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι «βομβαρδίζει σκόπιμα παιδιά, γυναίκες, οικογένειες, που έχουν στερηθεί τρόφιμα, φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια» κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Σε απάντηση, ο Voight δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος που η κόρη του δεν κατανοεί ότι ο στόχος της Χαμάς είναι «να αφανίσει τη γη των Εβραίων(…)Το Ισραήλ δέχτηκε επίθεση με απάνθρωπο τρόπο με θύματα αθώα μωρά, μητέρες, πατέρες, παππούδες και γιαγιάδες(…)Εσείς οι ανόητοι αποκαλείτε το Ισραήλ πρόβλημα, θα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να ρωτήσετε ποιος είμαι εγώ; Τι είμαι εγώ; Και να ρωτήσετε τον Θεό αν «μαθαίνω την αλήθεια ή μου λένε ψέματα και ακολουθώ όλους τους άλλους»; Αυτοί που καταλαβαίνουν την αλήθεια βλέπουν το ψέμα».

«Πρόκειται για την καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, των Αγίων Τόπων, της γης των Εβραίων, Πρόκειται για δικαιοσύνη για τα παιδιά του Θεού των Αγίων Τόπων», συνέχισε ο Voight.

«Ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει το έδαφός του, τον λαό του. Αυτό είναι πόλεμος. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που νομίζει η αριστερά, δεν μπορεί να γίνει πολιτισμένα τώρα».

«Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τους Χριστιανούς», συνέχισε. «’Βλέπουν ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν μείνει χωρίς χρηματοδότηση. Τους έχουν δοθεί τεράστιες χρηματικές εισφορές, τις οποίες δεν μοιράστηκαν με το λαό. Αντ’ αυτού, έφτιαξαν όπλα, για την οργή τους(…)Ο λαός του Ισραήλ νοιάζεται για τους ανθρώπους. Αγαπούν και εκτιμούν. Κάτι που αυτά τα ζώα δεν καταλαβαίνουν. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει».

*Με πληροφορίες από MailOnline| Kεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024