Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Superleague.
Μια αναμέτρηση στην οποία ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε το πρώτο του γκολ κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, μιας και στις προηγούμενες 21 συναντήσεις του με τους Θεσσαλονικείς δεν είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Κώστας Φορτούνης συνεχίζει να γράφει ιστορία
Επιπλέον έπειτα από το γκολ που σημείωσε ο 31χρονος άσος στην χθεσινή βραδιά, βρίσκεται μια… ανάσα από την έβδομη θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα μετρά 71 τέρματα, όντας στην 8η θέση, με τον Αριστείδη Παπάζογλου να βρίσκεται στην 7η θέση με 72.
Οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία:
Τέλος ο Κώστας Φορτούνης στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ σημείωσε ένα μοναδικό ρεκόρ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Γιώργο Μασούρα για το τελικό 4-2 υπέρ του «Δικεφάλου».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Με εξαιρετική απόδοση και έναν ασταμάτητο Κέντρικ Ρέι (30π. με 12/21 σουτ και 28 στο σύστημα αξιολόγησης ) η Μύκονος Betsson επικράτησε με 101-94 του ΠΑΟΚ στην παράταση, βάζοντας τέλος στο σερί του.
Ο Μουζακίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ στο 36’, αλλά ο διαιτητής, Τσακαλίδης ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ταρέμι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των πειραιωτών