Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ντεμπούτο του Βλαχοδήμου με τη Νότιγχαμ και η ιδιαίτερη αγκαλιά από τα παιδιά του (pic, vid)

Το ντεμπούτο του Βλαχοδήμου με τη Νότιγχαμ και η ιδιαίτερη αγκαλιά από τα παιδιά του (pic, vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Νότιγχαμ στο ματς με την Άστον Βίλα, έχοντας δίπλα του τα δύο του παιδιά.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ το μεσημέρι της Κυριακής (5/11), με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει θερμή υποστήριξη από την κερκίδα.

Ο 29χρονος συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κοινό της αγγλικής ομάδας αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν της Άστον Βίλα με 2-0 για την 11η αγωνιστική της Premier League και ο ίδιος κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στους «χωριάτες».

Δίπλα στον Βλαχοδήμο τα παιδιά του στο ντεμπούτο με τη Νότιγχαμ

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού, παίζοντας μάλιστα καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Βλαχοδήμο, καθώς πέρα από τη νίκη και το τρίποντο εντός αγωνιστικού χώρου, στις εξέδρες του «City Ground» βρισκόταν η γυναίκα του, Έλενα, μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όπου βρίσκεται μαζί με τα δύο παιδιά του στο γήπεδο φορώντας φανέλες του πατέρα τους που γράφανε «Daddy» καθώς και το νούμερό του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον μπαμπά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βλαχοδήμος πήρε το βάπτισμα του πυρός έπειτα από 60 μέρες ως ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ και πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση, που βοήθησε την ομάδα του Στιβ Κούπερ να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα της. Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαχοδήμος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπενφίκα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024