Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πλέον 3ος σε αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League. Ο χθεσινός ήταν ο 137ος και με αυτόν ξεπέρασε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
O Μιχάλης Λούντζης μπορεί να έμεινε έναν πόντο μακριά από τους 1.000, ωστόσο με τις δύο ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 300 σε 166 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Παράλληλα έγινε ο 41ος στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τις 100.
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος με τους 16 πόντους του, έγινε ο 83ος στην «ερυθρόλευκη» ιστορία στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε τους 300+.
Σε ομαδικό επίπεδο…
Με τις 28 ασίστ του ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη φετινή επίδοση της Stoiximan Basket League. Το +13 που είχε έναντι του ΠΑΟΚ mateco (15-28) είναι η τρίτη μεγαλύτερη φετινή διαφορά. Ο Ολυμπιακός είχε 103 ranking έναντι του 63 του αντιπάλου του, σημειώνοντας μία από τις επτά επιδόσεις 40+ στη διαφορά του ranking, στη φετινή σεζόν.
«Χαίρομαι πολύ για τον Φαλ»
Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε χθες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ανέφερε.
Για τη νίκη: «Τηρουμένων των αναλογιών είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Παίξαμε σοβαρή άμυνα σε μια έδρα που περνάμε πάντα δύσκολα. Θέλαμε απλά να κερδίσουμε.
Για την εμφάνιση του Φαλ: «Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν. Σήμερα έπαιξε πολύ λόγω των απουσιών και πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».