Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα στόματα για τις υποκλοπές θα ανοίξουν, λέει η Κουμουνδούρου - Πού στοχεύει ο Κασσελάκης

Τα στόματα για τις υποκλοπές θα ανοίξουν, λέει η Κουμουνδούρου – Πού στοχεύει ο Κασσελάκης

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει τη συσκότιση της υπόθεσης των υποκλοπών - Τι θα πράξει ο Στέφανος Κασσελάκης

Τα στόματα θα ανοίξουν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν είναι το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την υπόθεση των υποκλοπών, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου.

Εξάλλου, όπως λένε πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο σκάνδαλο των υποκλοπών και στην καθημερινότητα θα είναι εκεί που θα ρίξει το βάρος της πολιτικής του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αλήθεια για τις υποκλοπές θα λάμψει, λέει η Κουμουνδούρου

«Μετά τα πρόσφατα συγκλονιστικά δημοσιεύματα ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία ο ανιψιός και πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού φέρεται να είναι αποστολέας -όταν ακόμα ήταν σε αυτή τη θέση το 2021- μολυσμένων με Predator SMS σε 11 σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου, νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα που αναδεικνύουν ότι στο στόχαστρο των υποκλοπέων μπήκαν εισαγγελικοί λειτουργοί, όπως ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας και νυν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χρήστος Μπαρδάκης και η εισαγγελέας αρμόδια για την ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου» αναφέρουν στην Κουμουνδούρου.

Ό,τι και να γίνει από πλευράς κυβέρνησης η αλήθεια για τις υποκλοπές θα λάμψει, τονίζουν από την Κουμουνδούρου

«Ο Μητσοτάκης επιδιώκει τη συσκότιση της υπόθεσης των υποκλοπών»

Προσθέτουν ότι αυτές οι αποκαλύψεις, «επιβεβαιώνουν περίτρανα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που τέθηκαν υπ’ όψιν της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του προέδρου του στο πλαίσιο της προ ημερών διενεργηθείσας συνάντησης».

Κατά την Κουμουνδούρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιδιώκει τη συσκότιση της υπόθεσης αρνουμένος να δώσει την προβλεπόμενη εκ του νόμου έγκριση για να μιλήσουν τα στελέχη της ΕΥΠ, αλλά και στοχοποιώντας επανειλημμένα θεσμικούς αξιωματούχους και υπονομεύοντας το έργο των Ανεξάρτητων Αρχών».

ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Τα στόματα θα ανοίξουν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ό,τι και να γίνει από πλευράς κυβέρνησης η αλήθεια για τις υποκλοπές θα λάμψει. «Τα στόματα θα ανοίξουν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν είναι το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Είναι αδήριτη ανάγκη να αποκαλυφθεί κάθε πτυχή αυτής της σκοτεινής υπόθεσης που τορπιλίζει τα θεμέλια του κράτους δικαίου και δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τονίζουν ακόμη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θα εξαντλήσει κάθε θεσμική και πολιτική πρωτοβουλία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, συνεχίζοντας τις θεσμικές συναντήσεις με εκπροσώπους των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών, των ανεξάρτητων αρχών αλλά και των αρμόδιων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τι λέει η Κουμουνδούρου για τη συνάντηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

Σε αυτές τις συνθήκες, όπως λένε στην Κουμουνδούρου, «θα διεξαχθεί και η σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, ο οποίος εξάλλου υπήρξε ο ίδιος θύμα των υποκλοπών. Η συνάντηση εντάσσεται στην θεσμική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για συναντήσεις με άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Προηγήθηκε η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ εκκρεμεί η συνάντηση με τον γγ του ΚΚΕ».

Καταληκτικά τονίζουν πηγές της Κουμουνδούρου πως «η καθημερινότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο των επισκέψεων και επαφών του Στέφανου Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει την πολιτική μάχη δίπλα στους πολίτες, ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση, αλλά και καταθέτοντας προοδευτικές και ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, τη δημιουργία ενός πραγματικά δίκαιου φορολογικού συστήματος, την υπεράσπιση του ΕΣΎ και της δημόσιας παιδείας».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024