Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έπαθες λάστιχο; Πώς ένα αναψυκτικό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση

Έπαθες λάστιχο; Πώς ένα αναψυκτικό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση

Εφόσον κάποιος αντιμετωπίσει δυσκολίες στο λύσιμο των μπουλονιών όταν θέλει να αλλάξει λάστιχο, ένας τρόπος για να τα καταφέρει είναι να ρίξει ένα συγκεκριμένο αναψυκτικό.

Μία δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος οδηγός εάν σκάσει το λάστιχο και αναγκαστεί να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, είναι να μην μπορέσει να λύσει τα μπουλόνια του τροχού που χρειάζονται για να αντικαταστήσει το κλαταρισμένο ελαστικό με τη ρεζέρβα του αυτοκινήτου.

Φυσικά, αυτό δεν οφείλεται ούτε στις γνώσεις που πιθανόν να μην υπάρχουν σχετικά με την αλλαγή ελαστικού, αλλά ούτε και στη φυσική κατάσταση του οδηγού, αλλά στη σκουριά που σε συνδυασμό με ρύπους ενδέχεται να έχουν πιάσει το σπείρωμα του μπουλονιού.

Ο λόγος που τα αναψυκτικά τύπου κόλα είναι τόσο χρήσιμα και στο αυτοκίνητο εντοπίζεται στο φωσφορικό οξύ που περιέχουν

Έτσι εφόσον κάποιος αντιμετωπίσει δυσκολίες στο λύσιμο των μπουλονιών, ένας τρόπος για να καταφέρει να τα λύσει πιο εύκολα και γρήγορα είναι να ρίξει κάποιο αναψυκτικό τύπου κόλα. Ο ιδιότητες του συγκεκριμένου αναψυκτικού στην απομάκρυνση της σκουριάς είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες και μπορούν να βοηθήσουν στο ευκολότερο λύσιμο των μπουλονιών των τροχών.

Ακόμα μπορεί να συμβάλει στο ευκολότερο λύσιμο και σε άλλες βίδες και παξιμάδια στο αυτοκίνητο, αλλά και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει πιάσει σκουριά.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε

Ο λόγος που τα αναψυκτικά τύπου κόλα είναι τόσο χρήσιμα και στο αυτοκίνητο εντοπίζεται στο φωσφορικό οξύ που περιέχουν, μία ουσία που περιέχεται σε τρόφιμα και σε προϊόντα όπως τα αναψυκτικά και είναι εγκεκριμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προστίθεται ως ενισχυτικό γεύσης αλλά και ως συντηρητικό που βοηθά το προϊόν να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του.

Ο καλύτερος ίσως τρόπος για να χρησιμοποιήσει κάποιος το αναψυκτικό τύπου κόλα στην αλλαγή ελαστικού είναι να μουσκέψει καλά μια πετσέτα και μετά να την εφαρμόσει πάνω στα μπουλόνια και να την αφήσει εκεί για μερικά λεπτά ώστε να δράσει το φωσφορικό οξύ.

Έτσι το συγκεκριμένο αναψυκτικό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην περίπτωση που τα μπουλόνια των τροχών ή κάποιο παξιμάδι που θέλει να λύσει ο οδηγός έχει κολλήσει και δεν έχει στη διάθεση σας κάποιο καθαριστικό τύπου «WD-40».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024