Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Σαν σήμερα ο Τζιοβάνι «γλέντησε» τον Μοντραγκόν (vid)

Ολυμπιακός: Σαν σήμερα ο Τζιοβάνι «γλέντησε» τον Μοντραγκόν (vid)

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια ο Τζιοβάνι «κρέμασε» τον Μοντραγκόν στο 3-0 του Ολυμπιακού κόντρα στη Γαλατασαράι για τον όμιλο του Champions League

Μπορεί να έχουν περάσει δύο δεκαετίες αλλά μερικά γκολ ποτέ δεν ξεχνιούνται… Σαν σήμερα πριν από 20 ολόκληρα χρόνια ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στη Γαλατασαράι για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Όμως το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης, αυτό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων δεν είναι άλλο από του Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα.

Ο Τζιοβάνι σαν σήμερα πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν σημειωθεί στο Champions League

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Πειραιωτών, βγήκε στην κόντρα στις καθυστερήσεις του αγώνα και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μοντραγκόν. Εκεί ο «Ζίο» είχε μια ανεπανάληπτη έμπνευση που έμεινε χαραγμένη στην ιστορία και στο μυαλό όλων.

Συγκεκριμένα, καθώς ο Τζιοβάνι ήταν απέναντι από τον τερματοφύλακα της τούρκικης ομάδας τον «γλέντησε», με μια απίθανη λόμπα και με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στην αναμέτρηση.

Για την ιστορία τα άλλα δύο γκολ της αναμέτρησης είχαν πετύχει οι Μαυρογενίδης στο 6′ και Καστίγιο στο 35′. Εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να περάσει από τον όμιλο, όμως το παιχνίδι με την «τσιμ μπομ» και το γκολ αυτό έχουν μείνει αξέχαστα.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024